...

4e klasse 15

22 februari 2023 20:00

G.B. Bessembinder

3-1 winst op in mijn ogen 1 van de best voetballende teams uit de competitie 1e helft kwamen we achter door een schot ver buiten de 16 maar die toch binnen vloog door een nare stuit we waren net 13 min bezig We creëerden wel wat kansen maar konden nog geen stempel op de wedstrijd drukken 2e helft na wat noodgedwongen wissels starten we sterk en wisten de 1-1 te maken op dat moment Stonden er maar 9 spelers van Tubantia op het veld De scheidsrechter had al in de 1e helft 3 spelers gewaarschuwd dat ze moesten stoppen met het maken van domme onnodige overtreding Maar als je niet luistert dan pak je geel Met goed positiespel spel en snelle behendige spelers voorin wisten we hun op de knieën te krijgen en scoorde  2-1 en 3-1. Tubantia was verslagen en al snel werd er door hun keeper gevraagd fluit aub af na 45 min Zo gezegd zo gedaan

Ook vandaag heb ik gezien dat jullie de wil om te winnen hebben en ook kunnen uitvoeren Met deze instelling kunnen we van elk team winnen Super trots op jullie