Eerst vanmorgen de crematie van mijn moeder 🙏 en dan in de late middag op stap met jullie om nog ff te voetballen deze dag ga ik nooit vergeten

Jord, Brent , Sander, Jort , Ivo , Guus , Stijn en Tjarno die later kwam moest ik ff sleutelen om de juiste mensen op de juiste plekken te krijgen en de ellende was ook nog dat we tegen de koploper moesten
Door Risse rechtsback te zetten en Ricardo en Luuk terug te halen naar het middenveld met Daan G gingen we van start
Het was een lust voor mijn ogen om te zien hoe goed we het deden 1e 30 min waren we gewoon beter dan hun
Bal op de paal , bal net naast de paal , 2 kop kansen enz enz
Maar hij ging er maar niet in
Door een zeer goed in geklopte corner raakt hun wel het netje maar wij bleven combineren en voetballen zoals we af hadden gesproken
Maar uit een wel of niet buitenspel situatie scoorden ze nog 1 keer en gingen met 0-2 de rust in
2e helft starten we weer goed creëerde wat kansjes maar de krachten vloeide langzaam weg maar we hielden stand
De laatste goal die hun scoorde was een NEO goaltje eerst de bal met de arm/hand controleren en dan de bal erin schieten
Zelden ga ik net een zeer goed gevoel van het veld na een nederlaag maar deze voelt niet als verloren ons spel was gewoon zeer goed
Jullie mogen allemaal heel trots op jezelf zijn met deze prestatie en als dit een voorteken is voor de komende wedstrijden zou ik tegen de tegenstanders willen zeggen maak je borst maar nat ATC zaterdag 3 komt eraan