... (e.d.)

3e klasse K

8 oktober 2022 14:30

Anoniem

Zaterdag 08 oktober ATC'65 VR1 - Den Ham VR1 de derde competitie wedstrijd. Je snapt natuurlijk wel dat we er geen gewoonte van willen maken om 6-0 te verliezen. Dus de opdracht voor deze wedstrijd was om de score te beperken. Dat is gelukt echter weten we net niet de 3 punten te behouden in Hengelo. Zoals de trainster vaak genoeg zegt, voetbal is geen jurysport maar je moet gewoon 1x meer dan je tegenstander scoren. Net niet haalt...

Om 14:30 wordt er op veld 3 van ATC'65 door de scheids gefloten om de wedstrijd af te trappen. Volle vertrouwen starten we aan de wedstrijd en voetballen we redelijk volgens plan. Al na een paar minuten kunnen we wel door de grond zakken als we de bal tegen het net zien vliegen, aan de verkeerde kant.. Het zou toch niet dat we wéér de wedstrijd uit handen geven en de score oploopt? Gelukkig bleek het grote pech en voetballen we goed. Dat belonen we onszelf gelukkig snel genoeg met een doelpunt van Jessie! Ze neemt de bal keurig aan, en schiet de bal vervolgens strak in de linker benedenhoek. Zo staat het weer gelijk, dat voelt als een nieuwe kans.

In de tweede helft weten we zelfs op voorsprong te komen, de bal vliegt voor de goal en door een goede positie te zoeken voor de goal en de keepster dwingen we de tegenstander tot een eigen doelpunt. Ze kopt hem overigens snoeihard binnen. Laten we dat de volgende keer zelf maar zelf doen. We weten dit spel goed vast te houden, en het gaat gelijk op. De tegentander krijgt genoeg kansen maar onze keepster plukt ze er één voor één uit. Na een ongelukkige situatie van de vorige keer staat ze nu zelfverzekerd in de goal en weet ze de tegenstander duidelijk te irriteren. Het zat er helaas een beetje aan te komen, na een misschien wel onterechte vrije trap voor Den Ham schieten ze zichzelf naar de gelijkmaker..
Balen natuurlijk, maar er zit vooruitgang in.

Volgende week spelen we uit tegen Hulzense Boys VR1, zien we je dan weer?

Uitslag: 2-2- ATC'65 VR1 - Den Ham VR1