Teleurstelling na verlies eerste competitie wedstrijd - ATC'65

Teleurstelling na verlies eerste competitie wedstrijd

Teleurstelling na verlies eerste competitie wedstrijd

ATC'65 VR1

0 - 6

v.v. Hellendoorn VR1

Competitie

3e klasse K

Datum

24 september 2022 14:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Slangenbeek
Torenlaan 60
7559PB
HENGELO OV
tel. 074-2424783

Zaterdag 24 september ATC'65 VR1 - v.v. Hellendoorn VR1 de eerste competitie wedstrijd. Een kleine spoedcursus voor de meiden die ons kwamen versterken, en waar we erg dankbaar voor waren. We begonnen goed, maar gaven uiteindelijk toch teveel weg aan de betere tegenstander. Blijven voetballen zoals afgesproken is iets wat wél goed ging. Maar dat mocht helaas niet baten, v.v. Hellendoorn neemt terecht de punten mee naar huis.

De eerste helft trappen we af, met moed en toch aardig wat kansen. Ze gaan er welliswaar niet in maar we houden vol en blijven voetballen. Helaas geven we v.v. Hellendoorn in de omschakelijk zeeën van tijd en ruimte waardoor zij een aanval kunnen opzetten en helaas ook kunnen afronden. Iets wat we echt aan ons zelf te danken hebben door niet scherp genoeg te zijn op het verdedigen. Zo vallen er helaas meerdere doelpunten aan de verkeerde kant.

De tweede helft kiezen we ervoor om te blijven voetballen, en tot kansen te komen net zoals we dat goed tegen BonBoys deden met 10 speelsters. Dat pakte toen prima uit, tegen v.v. Hellendoorn helaas niet. We krijgen dubbele cijfers om de oren en moeten accepteren dat de wedstrijd net zo slecht is als de weeromstandigheden die dag. Ondanks de uitslag zijn we trots op elkaar dat we tot aan de laatste minuut hebben gestreden en geen moment aan opgeven hebben gedacht. Zelfs de supporters niet.. in de keiharde regen. Chapeau!

Tot volgende week!

Uitslag: 0-6 in het voordeel van v.v. Hellendoorn VR1
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!