2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 05

Arend Baanstraat 102 A
7461DX
RIJSSEN
tel. 0548-541944

Op papier net als tegen SV Almelo een makkelijke tegenstander, maar dat zegt weer helemaal niks. Een hele goede warming-up dat ook leidde tot een goed begin van de wedstrijd maar helaas zonder doelpunten. Tygo en Ferenc stonden achterin als een huis, er kwam weinig langs en op het middenveld waren we ook oppermachtig, nu de doelpunten nog! In de rust waren de jongens veel aan het klagen over de lengte van de tegenstander (het bleek na die tijd dat er 4 jongens van de JO17-2 mee deden bij Excelsior) maar daar doe je in de wedstrijd niks aan, we moeten knokken met z’n allen en elke meter willen winnen en dat doen we ook in de 2e helft. We beginnen weer heel erg sterk met daarbij een hoofdrol voor Aaron die overal onderuit voetbalde en bijna alle duels won, grote klasse tegen zo’n fysieke tegenstander! Ferdi kwam er vanaf rechtsbuiten vaak goed door met een dreigende voorzet. In de 57e minuut kwam Ferdi er weer door en met een mooie lange bal op Dorian die hem aannam op de borst en fantastisch afmaakte, hehe eindelijk…. 0-1 en nu doorpakken!! Hierna bleef Atc heer en meester en maakte Dorian door een solo ook de 0-2 assist van Jelte. Afgelopen, fantastische pot van Atc!