Oranje Nussau-en we toch een keer moeten kunnen winnen?! - ATC'65

Oranje Nussau-en we toch een keer moeten kunnen winnen?!

Oranje Nussau-en we toch een keer moeten kunnen winnen?!

Oranje Nassau JO10-1

9 - 5

ATC'65 JO10-1

Oranje Nassau
1'
Oranje Nassau
17'
Oranje Nassau
26'
Oranje Nassau
29'
Oranje Nassau
34'
Oranje Nassau
36'
Oranje Nassau
45'
Oranje Nassau
47'
Oranje Nassau
49'

Competitie

Hoofdklasse (2e fase) 08

Datum

3 december 2022 8:30

Accommodatie

Sportpark Ossenkoppelerhoek
Maardijk 130
7609PR
ALMELO
tel. 0546-814838

Het seizoen kent tot op heden een matige diversiteit aan tegenstanders. Deze zaterdag staat namelijk opnieuw ON op het programma. Naast twee oefenwedstrijden waarbij de overwinningen eerlijk werden verdeeld, speelden we eerder dit blok ook al in de competitie tegen de voor ons inmiddels bekende tegenstander. Op ons eigen sportpark werden we getrakteerd op een 6-7 nederlaag. Waar we toen vooral werden afgetroefd op inzet, was het vandaag de vraag of we meer strijdslust kunnen tonen. Een aandachtspunt waar vooral ook Youri de laatste weken hard aan heeft gewerkt bij onze jognens. Discipline, afspraken nakomen en focus wordt er van de jongens gevraagd. Vandaag een mooie test om te bezien of z'n regime al vruchten begint af te werpen!
IMG_1004.jpg
In de vroege ochtend bij temperaturen rondom het vriespunt, en onder begeleiding van kunstlicht ving de wedstrijd vlak voor zonsopkomst aan op het kunstgras van ON. Al voor het verstrijken van de eerste 20 seconden werd de eerste tegentreffer geincasseerd. Ai, dit zal toch geen pijnlijke ochtend worden? Voorlopig nog niet, want de jongens herpakten zich snel. Er werd zowaar strijd geleverd en ook het voetballend vermogen werd met overtuiging getoond. Terecht werd de achterstand ongedaan gemaakt, waarna de eerst pauze met een 1-2 voorsprong werd ingegaan door mooie doelpunten van Kik en David. Tot aan de 35ste minuut was het een erg leuke wedstrijd waarbij ATC eigenlijk de betere ploeg was, maar helaas vergat het verschil in meer doelpunten om te zetten. In de rust werden de complimenten vanuit de tegenstander al richting ons uitgedeeld: 'jullie hebben echt een goede dag vandaag!'.
IMG_1008.jpg
Helaas werden de kleine voorsprongen telkens tenietgedaan door ON tot de stand 5-5, en verzuimden de boys het om zichzelf te belonen. Vanaf dat moment leek het gedaan, en liep ON vervolgens relatief makkelijk uit naar een geflatteerde 9-5 overwinning. Zonde van het resultaat, maar belangrijker dan dat liet ATC zien dat het zich, vergeleken met de vorige clash met ON, aanzienlijk strijdbaarder toonde. 
Zou dit dan het effect zijn van de 'strengere' aanpak van Youri? Laten we daar maar vanuit gaan zolang het positief uitpakt! :)

Volgende week de laatste competitiewedstrijd van 2022 tegen, hoe kan het ook anders, Quick'20!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!