Torenlaan 60
7559PB
HENGELO OV
tel. 074-2424783

Een pot die wel eens om het kampioenschap kon gaan….. Tegen de gedeelde koploper Luctor Et Emergo, al snel in de wedstrijd komen we 0-1 achter door een fout in de achterhoede…. Balen maar we moeten doorpakken! Daarna was Atc’65 de betere ploeg maar vergat het te scoren. Bij ons bleven de ballen er maar niet ingaan en dan zie je de bui al hangen…. Luctor met een counter die direct de 0-2 maakt… Na de 0-2 bleef het tot de rust voetballend erg sterk aan de kant van Atc’65 maar het scoren bleef uit. Na de rust kreeg je snel de 0-3 om de oren, slecht uit de kleedkamer gekomen. Na de 0-3 maakte we de 1-3 door een doelpunt van Araz, assist van Mats. Snel hierna maakte Luctor een fantastisch doelpunt, 1-4. Na een mooie actie werd het ook al snel 2-4 door Jelte, nu gaan we alles of niks voor de overwinning. 1-3-2-5 als een gek alles naar voren rammen, veel kansen gehad maar niks afgemaakt helaas. Uitslag 2-6 in het voordeel van Luctor, voetballend gezien onterecht maar Luctor wist beter om te gaan met de kansen.