Een wedstrijd tegen een bekende tegenstander

... (intikker)

2e klasse (2e fase) 03

5 november 2022 10:15

J.A. ter Braak

Een wedstrijd tegen een bekende tegenstander, De Tukkers! De 1e competitie wedstrijd van vorig seizoen kwamen we ze ook tegen toen wonnen we met 1-3, hopelijk kunnen we vandaag ook zo’n uitslag neerzetten! We komen snel voor door Ferdi, een goede assist van Ruben! Hierna wordt er snel 1-1 gemaakt door De Tukkers, een persoonlijke fout wordt direct afgestraft. Het bleef lang 1-1 totdat Dorian net voor rust de 2-1 maakte uit een ingestudeerde corner assist van Aram. Met 2-1 de rust in, goed gevoel nu doorpakken! Na een ijzersterke start in de 2e helft duurde het 15 minuten voordat we ons zelf wisten te belonen met de 3-1 door Ruben, opnieuw een assist van Aram. Hierna kwam ook snel de 4-1 door Ferdi, een fantastische assist van Araz die 3 man de andere kant op stuurde en daarna de bal aan Ferdi gaf! Hierna werd het nog 4-2 maar zonder verdere dreiging bleven de punten in Hengelo!