Horstlaan 3
7602AM
ALMELO
tel. 0546-863473

Zaterdag 29 oktober ging de 1st wedstrijd van de tweede periode weer van start, de meiden hebben er zin in.

De wedstrijd begint en gelijk in de 1st minuut een kans voor ATC'65 en kort daarna weer een poging en die komt tegen de paal.
De dames spelen mooi samen en ze willen winnen, want de vorige keer hadden ze verloren van Luctor.

Maar daar komt na 10 min al het eerste doelpunt van Luctor 0-1, maar al snel daarna maakt Desi het eerste doelpunt voor ATC'65 en het staat 1-1.
Luctor probeert nog te scoren, maar Lois heeft een mooie redding.
Na 20 min scoort Saar de 1-2 voor ATC'65 en net voor de rust rust scoort Desi ook de 1-3

Even rust, lekker fruit eten en de meiden zijn tevreden want ze spelen een mooi potje voetbal.

We zijn net begonnen met de tweede helft en daar komt alweer een doelpunt door Desi 1-4 De verdedigers helpen de keeper ook goed mee, want het lukt Luctor niet meer.
Daar was eigenlijk een doelpunt van Eline maar deze werd afgekeurd (foutje bedankt scheidsrechter) maar we hoeven niet lang te wachten want daar komt dan toch het doelpunt van Eline en is het dan toch 1-5

Een corner voor Luctor en ze krijgen toch nog een kans om een doelpunt te maken en het is 2-5.
De scheidsrechter fluit de wedstrijd af.
Yess we hebben gewonnen, de meiden, ouders en trainers zijn blij.