Twickelerblokweg 9
7621BG
BORNE
tel. 074-2663632

Vandaag 10 december 2022 is de laatste wedstrijd uit fase 2 en is gelijk de winterstop. Om 07:45 verzamelen alle ouders en speelsters zich maar de temperatuur was toen al -2 graden. Gevoel -10. De uitwedstrijd tegen NEO Borne staat op de planning. NEO is de nummer 3 van de competitie en wij staan tweede. Tijdens de heenreis en bij aankomst op het veld bij NEO verbaasde het veel ouders en toeschouwers dat de wedstrijd gewoon door gaat. Een knetterhard veld met gladde delen was een gevaarlijke uitdaging. Geen afgelasting dus warming up en beginnen maar. Al snel kwamen onze meiden op voorsprong door een prachtige bal van onze verdediging naar de aanvaller. Via een snelle driehoek was het binnen 10 minuten 0-1 voor ATC. Na een vervelende handsbal (gezichtsbescherming) viel de 1-1 en was het alle remmen los. Helaas werd de temperatuur onze grote vijand en begonnen een aantal meiden te huilen en wilden niet meer invallen. Sneu want het was ook gewoon te koud om lekker te voetballen. Ook onze keeper was in de derde fase zo koud dat we haar hebben laten keepen in de winterjas.

Tegen het einde was het een grote aanvalmachine genaamd ATC MO11 die rond de 9 meter van NEO bleef hangen en schieten. De bal wilde er vaak niet in. De 2-3 voor ATC was een dik verdiende en met nog 3 minuten te spelen kwam NEO niet meer toe aan aanvallen. Todat er vanuit het niets een goal viel. 3-3 eindstand.

Deze fase sluiten wij af met een dik! verdiende 2e plek in de competitie. Ik ben super trots op de meiden want elke wedstrijd die ze spelen groeien ze meer en meer. Het plezier in het team staat voorop en zorgt voor leuke momenten op het veld en in de kantine.