Schapendijk 37
7574PG
OLDENZAAL
tel. 0541-514348

Het heeft gevroren en het veld is glad als de scheidsrechter fluit voor de aftrap. Na vier minuten spelen geeft Sienna een goede pass op Tessa. Die kapt haar tegenstandster uit en schiet in de verre hoek raak, 0-1. ATC gaat door en vier minuten na het eerste doelpunt is het opnieuw raak. Een hoekschop van Sienna wordt door Berghuizen niet goed weggewerkt. Donna geeft de bal op Sienna die opnieuw kan voorzetten. Tessa is alert en schiet de bal uit de kluts binnen, 0-2. Berghuizen is even van de leg, maar dat duurt niet lang. De bal wordt over de verdediging van ATC geschoten en Berghuizen scoort, 1-2. En vlak hierna wordt het 2-2 als ATC niet fel genoeg op de bal is en Berghuizen ruimte geeft te schieten.

ATC is meer in balbezit maar Berghuizen verdedigt fysiek sterk en heeft een sterke voorhoede. Een aanval van ATC wordt onderschept en uit de counter wordt de achterhoede van ATC er op snelheid en fysieke kracht uitgelopen. De spits rondt vervolgens goed af, 3-2. ATC probeert voor rust op gelijke hoogte te komen. Demi W jaagt goed door, verovert de bal en met goed combinatiespel tussen Demi H, Linn M en Tessa ontstaat er een kans voor Tessa. Helaas staat de keepster een doelpunt in de weg. Ruststand 3-2.

Na rust komt ATC goed uit de kleedkamer. De meiden zijn fel op de bal en Berghuizen verdedigt. Romée maakt een mooie actie en stuurt Linn M alleen op de keepster af. Er wordt echter gefloten voor buitenspel, discutabel. Even later krijgt ATC opnieuw een kans na een voorzet vanaf links van Linn M. Helaas zit de keepster er goed tussen. Even later volgt nog een kans maar Romée heeft iets te weinig rust aan de bal en schiet te gehaast. Berghuizen verdedigt en probeert dan met een lange bal haar sterke voorhoedespeelsters de diepte in te sturen. Ze krijgen een kans, maar er wordt goed verdedigd door ATC. ATC is daarna gevaarlijk als Demi W de bal over de verdediging schiet en Romée wegstuurt. Haar schot mist kracht om het de keepster moeilijk te maken.

Uit de snelle tegenaanval die hierop volgt, weet Berghuizen wel te scoren, 4-2. En een minuut of 7 hierna gebeurt hetzelfde als ATC een hoekschop krijgt. Deze wordt door Berghuizen opgevangen en hard naar voren geschoten. De sterke spits ontdoet zich van haar tegenstandster en rondt goed af, 5-2. Ook het laatste doelpunt van de wedstrijd is voor Berghuizen, opnieuw na een lange bal naar voren. Dit keer is het echter buitenspel, maar Berghuizen mag doorgaan en de 6-2 wordt op het scorebord gezet. Eindstand 6-2. Een geflatteerde uitslag gezien het spelbeeld maar Berghuizen was erg sterk en effectief in de afronding en wint van ATC.

Woensdag a.s. is de laatste competitiewedstrijd van deze fase, uit tegen Excelsior in Rijssen.