ATC MO17-1 maakt kansen in laatste 15 minuten eindelijk af en wint met 0-3 in Rijssen van Excelsior MO17-1

tel. 0548-541944

Zaterdag 21 januari staat de eerste wedstrijd na de winterstop van de nieuwe competitie op het programma. Het is koud in Rijssen als de scheidsrechter fluit voor de aftrap. Het is spannend. Beide teams zijn redelijk aan elkaar gewaagd. ATC speelt goed samen. De meiden noemen elkaars naam voor ze de bal inspelen en het publiek ziet goede combinaties. Helaas lukt het niet om tot scoren te komen. Excelsior krijgt in de eerste helft nauwelijks een kans. Maartje en Donna, het centrale duo achterin, geven de voorhoedespeelsters van Excelsior geen enkele kans. Ook de backs van ATC zijn goed op dreef. Keepster Romée heeft nauwelijks wat te doen. Ruststand 0-0.
Na rust probeert ATC te scoren met goede combinaties en balletjes door de linies heen. Tessa speelt een dijk van een wedstrijd en frustreert haar tegenstandster keer op keer. Excelsior komt af en toe bij het doel van keepster Jonne maar die is actief bij het spel betrokken en keept heel goed. Met nog een kwartier op de klok is het eindelijk raak. Fleur gaat op snelheid richting doel, schudt haar tegenstandster af en rondt mooi af, 0-1. Even later is het 0-2 als Romée een voorzet afrondt. In de laatste minuut voor tijd zet Fleur na een goede actie de stand op 0-3. Een verdiende overwinning van ATC op Excelsior en de eerste drie punten zijn binnen. Een goed begin van de competitie.