Rietmolenseweg 5
7151MD
EIBERGEN
tel. 0545-477372

We speelden deze zaterdag onze 2de wedstrijd van de nieuwe competiehelft om 11:45 tegen FC Eibergen.

Het was een beetje winderig en vrij frisjes, zaak om veel in beweging te blijven.

Lois begint weer op doel en de verdediging wordt gevormd door Femke, Irem, Nienke en Puck.
Op het middenveld staan Vera, Lisa en Naomi.
De aanval wordt gevormd door Eline, Desi en Nanouk.

We begonnen goed en de eerste aanval van de wedstrijd is voor ATC'65, het vizier stond nog net even niet op scherp.

In de 10de minuut van de wedstrijd passt Desi de bal naar Eline die alleen op doel af kan rennen, met een hard schot schiet zij de bal langs de keeper tegen de touwen 0-1
Een verdiende voorsprong.

FC Eibergen is een stugge tegenstander, met sterke dames, die vaak ook nog snel zijn.
In de 20ste minuut krijgen zij hun kans, maar deze wordt naast geschoten.
Vlak hierna is er een terugspeelbal FC Eibergen naar de keeper, waarbij de keeper de bal in de handen pakt: een vrije trap.
Desi staat achter de bal om dit buitenkansje te benutten,  helaas kan de keeper van FC Eibergen redding brengen.

In de 22e minuut is er een corner van FC Eibergen, welke goed door Femke wordt verdedigd.
Dan is het tijd voor Carmen, Saar en Lauren om mee te spelen, zij komen erin voor Vera, Irem en Nanouk.
In de 30e minuut is er nog een laatste kans voor ATC'65.
Eline kan de bal hard en hoog schieten, maar dit keer kan de keeper wel redding brengen.

De tweede helft zijn we weer met goede moed begonnen, maar langzaam maar zeker wordt het moeilijker om de bal in bezit te houden en gevaarlijk te worden voor het doel van FC Eibergen.
Ons spel is nog steeds prima, maar dat van FC Eibergen ook.

In de 3e minuut krijgt FC Eibergen een corner en deze wordt goed weggewerkt, echter komt de bal op de hoek van de 16-meter voor de voeten van een speelster van FC Eibergen en deze besluit in 1x te schieten (of voor te zetten), de bal vliegt hoog in het doel, onhoudbaar voor Lois.
Een beetje een lucky goal, maar het staat nu ook niet helemaal onverdiend 1-1

In de 15e minuut ontstaat er opnieuwe een corner voor FC Eibergen, deze keer is het direct raak en wordt het 2-1.
De dames werken hard maar het blijft lastig om in kansrijke posities te komen.
Ondanks alles werden er nauwelijks nog kansen gecreeerd, zowel niet door ons, als door FC Eibergen.

Na 35 minuten in de tweede helft, fluit de scheidsrechter af en is de nederlaag een feit.
Er is hard gewerkt, tegen een sterke tegenstander.
Een gelijk spel was verdiend geweest, helaas heeft de gelukkigste gewonnen.