tel. 0541-531844

Deze zaterdag speelden we tegen de MO15-2 van Quick.
Om 11:15 klonk het startsein en trapte Quick af.
Al snel namen wij de bal over en hadden we een kans alleen helaas was die naast geschoten.

Daarna had Quick de bal en hadden ze snel een aanval alleen gelukkig liep die niet uit tot een goal.
In de 20 ste minuut hadden wij 2 hoekschoppen maar weer helaas liepen die niet uit op een goal.
Daarna hadden Desi en Eline nog een paar mooie kansen helaas allemaal mis. Daarna gingen we de rust in met 0-0.

Toen trapte wij de 2 e helft weer af en gingen we door.
Al snel had Quick een kans die er helaas in ging. Met 1-0 gingen we verder, toen had Quick 2 hoekschoppen en de 2e ging erin dus 2-0.

Met nog 20 minuten op de klok ging we snel door. En 5 min later was het 2-1 van Eline!
Nog geen 3minuten verder en Eline scoorde de 2-2!

Daarna werd het spannend want we hadden nog 15 minuten op de klok en we wouden allemaal winnen.
Ook was het veld erg zanderig en toen begon het te regenen waardoor het erg glad werd.

Iedereen zette alles op alles maar helaas bleef de stand 2-2 en toen klonk na 68 minuten het eindsein.