BSC Unisson MO15-1

2e klasse (3e fase) 05*

15 april 2023 12:45

M.H.W. Hoek

Afgelopen zaterdag hadden we een thuis wedstrijd om 12.45 uur tegen BSC Unisson.

De meiden hadden er zin in en de wedstrijd was begonnen.
Gelijk in de eerste minuten was er al een kans van de tegenstanders, maar door
een mooie redding van Loïs was die niet raak.

Kwartiertje later heeft Eline twee mooie kansen, maar jammer genoeg net naast en daar komt de eerste hoekschop en die was bijna raak.
Maar in de 19de minuut is het eindelijk raak, Desi schiet op doel en mist m en dan krijgt Eline de bal en ze scoort, het is 1-0.
Maar nog geen minuut later scoort Desi gelijk de 2-0.

Dan is er een hoekschop voor ATC en Eline schiet een mooie bal, maar de keeper slaat de bal weg en Saar schiet de bal tegen de paal, dat
was een mooie kans.
Dan wordt Saar na bijna een half uur spelen onderuit gehaald door een tegenstander, Nienke mag een vrije trap nemen maar
schiet te hoog over het doel.

Na de rust heeft een Eline gelijk in de tweede minuut een mooie kans, maar schiet te hoog over het doel.
Na 10 minuten weer een kans van Eline, super mooie aanval maar ging toch naast.
Maar de tegenstanders vechten er wel voor en doen hun best.
Ze komen dicht bij ons doel, maar ze krijgen geen kans om te schieten op doel.
Toch hebben de tegenstanders na een half uur de kans om een goal te maken, maar gelukkig ging die er naast.
Het blijft tot het eind erg spannend en de tegenstanders doen hun best.

Maar onze meiden houden stand en ze winnen met 2-0!!