MO15-2 boekt overwinning tegen de Koploper!!

Vandaag op deze mooie zaterdag tegen de koploper van onze competitie uit Losser.
Door enkele afwezigen aan de kant van Losser werd er gespeeld op een kleiner veld met 9 tegen 9.
Losser had een lege bank dus kon niet wisselen.

In het begin was het merkbaar dat beide teams nog niet echt gewend waren aan het kleinere veld met 9 tegen 9.
In de eerste helft ging het spel heen en weer met aan beide zijden doelpogingen en kansen.

Een foutje achterin bij ATC werd door Losser goed benut, resultaat 0-1.
Hierna werden de dames van ATC wakker en dit werd beloond met de 1-1 van Eline.

Onze dames gingen met een verdiende 1-1 de kleedkamer in om te genieten van het fruit.

2e helft.

Door een ernstig gevalletje buikgriep bij Losser startten zij de tweede helft met 8 speelsters tegen 9 van ATC.
Dit werd tijdens de rust medegedeeld door de leiding van Losser.
Enkele dames van ATC begonnen al te dansen en te giechelen omdat ze dachten de wedstrijd al te hebben gewonnen.

Niets was minder waar.

Hoewel onze dames de tweede helft erg goed uit de startblokken kwamen, met overwicht en de nodige kansen,  was het toch Losser met de tegentreffer 1-2.
Gelukkig voor onze dames stond de scorende speelster van Losser buitenspel en werd het doelpunt afgekeurd.
Toch nog 1-1.

Losser werd zeker niet van de mat gespeeld met een speelster minder maar werden toch zichtbaar vermoeid.
Diep in de tweede helft nog een belangrijke redding van Lois waardoor alles nog mogelijk was.
Er begonnen toch wat scheurtjes te ontstaan bij Losser terwijl onze toppers door bleven jagen.

Dit resulteerde in de laatste seconden van de wedstrijd in de overwinningstreffer van Eline.

Eindstand 2-1.

Ik weet niet of ze in Losser nog meer meidenteams hebben maar de MO15-1 en de MO15-2 van Losser  hebben geen punten behaald tegen onze meiden.