7556GW
tel. 074-2919052

Afgelopen zaterdag hadden we de uitwedstrijd bij Achilles ’12 om 10:30 uur.
De bal was rond, zonnetje erbij, we gaan ervoor.

Zeker de eerste 20 minuten was ATC de bovenliggende partij, met een 100% kans voor Daisy
in de 5 e minuut waar het schot door de keeper werd gestopt met kort daarop een soortgelijke kans voor Eline.

Een goal kon niet lang uitblijven gezien het dominerende spel, met een actie van Daisy
richting de keeper in de 9 e minuut die terugkwam maakte Eline deze met een schot af, de 0 – 1 stond op het bord.

Het spel ging mooi gelijk op, Achilles begon aan te dringen en hun befaamde nr. 10 scoorde
in de 24 minuut de gelijkmaker. Het spel bevond zich met name op het middenveld af en in de 33 e minuut wist Daisy door te breken en scoorde de 1 – 2.

Niet lang daarna in de 34e minuut kreeg Eline een 100% kans welke recht op de keeper ging, maar een minuut later was het raak door Eline en 1-3 was een feit.

Met veel vertrouwen gingen we de rust in, na het nodige fruit werd vol goede moed aan de
2e helft begonnen.

Na een goed samenspel tussen Eline en Daisy, schoot Daisy op de lat in de 39 e minuut.
Bij een bijna doorbraak door Achilles kreeg Achilles net buiten de 16 meter een vrije trap
vanwege hands van Nienke, welke verzilverd werd door Achilles met 2-3 als gevolg.

Je kon zien dat we het conditioneel moeilijk kregen, we kwamen nauwelijks meer aan de
goal van Achilles. In de 55 e minuut brak een speelster van Achilles door met 3-3 als gevolg.
ATC had de grootste moeite Achilles van zich af te houden, speelster van Achilles werd rond
de 16 meter vrijgelaten in de 60 e minuut wat door een schot leidde tot de 4-3.

ATC kwam nog een keer goed voor de goal in de 62 e minuut met Eline maar dat schot ging