Bookholtlaan 7
7581BB
LOSSER
tel. 053-5382138

We hebben gevoetbald tegen S.V. Losser. We moesten 9 tegen 9 spelen en dat is voor ons altijd wat lastiger. Rosan heeft de hele wedstrijd gekeept en dat heeft ze super goed gedaan. De eerste helft ging aardig goed. Het eerste tegendoelpunt was snel, maar daarna snapten we waar we moesten staan en ging het een stuk beter. Door de tegenstanders werd er nog 3x gescoord in de eerste helft. Carmen maakte daarna nog een doelpunt voor ons. We stonden daardoor in de rust 4-1 achter.
Toen begonnen we aan de tweede helft en die ging wat minder goed. Er werd snel en veel gescoord door de tegenstanders waardoor wij minder goed gingen spelen. De tegenstanders bleken genoeg wissels te hebben om 11 tegen 11 te spelen wat wij erg oneerlijk vonden omdat wij 11 tegen 11 altijd beter spelen dan 9 tegen 9. We hebben de wedstrijd jammer genoeg met 11-1 verloren.