58'

2e klasse (3e fase) 1

18 februari 2023 10:15

K. Hoekerswever

Vandaag stond de altijd spannende wedstrijd op de agenda tegen RSKV Neo uit Borne. De Meiden van MO11-1 uit Borne waren op tijd aanwezig op ons sportpark. Na een leuk gesprek met de trainster van NEO zijn wij gestart met inspelen en warm lopen. Ook ATC MO11 had vandaag een assistent bij de wedstrijd genaamd Emma. Emma moedigde de meiden aan maar gaf ook tips over mogelijkheden. Ook de wissels pakte Emma goed op en de meiden vonden het super. Thanks. Renske en Emma (Speelsters MO15-1) trainen de meiden MO11 samen met mij en daar ben ik ze dankbaar voor.

De wedstrijd verliep in het begin wat moeizaam want veel regen en harde wind zorgen voor wat meer balverlies, afzwaaiende ballen en uitlgijders. Onze meiden werden in het 1ste kwart steeds feller en de bal ging meer rond. Kansen genoeg om de eerste goal te maken want er onstonden veel 1 op 1 situaties. Helaas gingen veel schoten recht op de keeper af en tegen de paal en lat. Jammer!

Na de rust vielen er twee goals door kleine foutjes en die werden meteen afgestraft door de meiden van NEO. De tegenstander uit Borne was zeker na rust de bovenliggende partij maar toch kwamen wij keer op keer gelijk in goals. Vlak voor de 3-3 hebben wij 3 open kansen die wederom recht op de keeper af gingen. Tijdens de training afgelopen week hebben wij hier op getraind en werden de ballen direct in de hoeken geschoten. Na de 3-4 van Borne die voortkwam uit een dood spelmoment gingen de koppies hangen en moesten de meiden van ver komen. Er onstonden nog zeker 3 aanvallen op de goal van Borne NEO maar die leverde geen goal meer op. Borne NEO tegen ATC is atijd een mooi duel. Thanks

* Onderstaand overzicht is de stand na deze wedstrijd. Eerstvolgende wedstrijd is de inhaalwedstrijd in Emmen.