ATC '65 MO17-1 speelt goede wedstrijd en wint verdiend van VV Hellendoorn

Koemaste 2 A
7447AV
HELLENDOORN
tel. 0548-654859

Vandaag staat de een na laatste wedstrijd op het programma, uit tegen VV Hellendoorn. Om 10 uur klinkt het fluitsignaal voor het begin van de wedstrijd. De eerste kans is na twee minuten spelen voor Hellendoorn na een goede voorzet vanaf de rechterkant. Gelukkig weet de spits de bal niet te raken. Dan volgt er een mooie uittrap van Marit. Via de kluts met Linn C en Tessa komt de bal bij Romée. Die gaat op snelheid richting het doel van Hellendoorn en ze schiet de bal prima in de rechterhoek binnen, 0-1 voor ATC. Tien minuten later schiet Linn M de bal over de verdediging van Hellendoorn. Tessa gaat goed door en alleen op de keepster af. Dan volgt er een sliding op haar en de bal voor ze op goal kan schieten. De scheidsrechter ziet er geen overtreding in en de hoekschop die volgt levert niks op. ATC wordt wat sterker in deze fase van de wedstrijd. Sienna gooit vanaf de zijlijn de bal in de zestien. Er volgt een mooie combinatie tussen Linn C en Linn M. De laatste schiet, maar haar schot gaat net voorlangs helaas. Een paar minuten later komt er weer een kans als Fleur wordt weggestuurd. Ze wacht iets te lang met schieten en haar schot wordt geblokt. Na 35 minuten spelen wordt Linn C onderuit geschoffeld. De scheidsrechter fluit niet en terwijl ze op de grond ligt weet ze de bal toch nog naar Linn M te tikken. Die gaat er op links goed langs en geeft de bal op maat voor op Tessa die vrijstaat en scoort, 0-2. Met deze stand zoeken beide teams even later de kleedkamer op.
Na rust heeft ATC het betere van het spel. Hellendoorn is vrij fysiek. Ook liggen er continu speelsters van Hellendoorn op de grond waardoor het spel steeds onderbroken wordt. Erg irritant. Na een half uurtje spelen in de tweede helft geeft Linn C een prima steekpass op Tessa. Tessa weet hier wel raad mee en ze rondt keurig af, 0-3. Hellendoorn kan geen potten breken. Ze proberen het met lange ballen maar keepster Marit staat goed te keepen en houdt vrij eenvoudig de nul. ATC krijgt ook nog een paar kansjes maar tot een doelpunt leidt het niet.
Eindstand 0-3. De meiden hebben allemaal een prima wedstrijd gespeeld en zich gerevancheerd voor het slechte spel van vorige week. Donderdagavond 1 juni is de laatste wedstrijd thuis tegen Excelsior.