Meidenvoetbal

Meidenvoetbal

Commissie Meidenvoetbal

De commissie Meidenvoetbal is verantwoordelijk voor de uitvoering van het 'prestatief en recreatief vrouwen/meiden beleidsplan'. Hierin staan de kernwaarden vanuit de visie van ATC’65 centraal, te weten: 'Met plezier naar Volwassenheid'.

Het doel van de Vrouwen/meidencommissie is dan ook onze leden zoveel mogelijk te ontzorgen en plezier te laten hebben bij en met het voetballen. Verder ziet zij het als haar taak om de ontwikkeling van elk individu te waarborgen. Samen met een team van trainers en coördinatoren wordt beoogd de doelgroep van ambitieuze, talentvolle voetbalsters binnen ATC`65 zo goed mogelijk te faciliteren in hun behoeften.

Mede door de gekozen opzet van de vrouwen/meiden commissie, denken wij een structuur gevonden te hebben waarmee wij als commissie de uitvoering en bewaking van dit prestatief-recreatief vrouwen/meiden beleidsplan het beste kunnen waarborgen. Tevens verzorgen wij eens per jaar een groot Voetbaltoernooi voor meisjes aan het begin van de competitie en in de winter een senioren toernooi voor vrouwen.

Het recreatieve beleidsplan voor onze jeugd is hier te vinden.

Het algemene e-mailadres is meidenvoetbal@atc65.nl.

Meiden Commissie Functie
Rik Meijer Voorzitter en Coördinator Senioren vrouwenvoetbal
Marcel Kramer Technisch coördinator
Patrick Nijland Coördinator MO15 t/m MO19
Peter Bos Coördinator MO9 t/m MO13
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!