Verdiende 4-1 overwinning voor ATC'65

28 januari 2018 16:45

Om 16.00 uur werd Bas Peters op de schouders gedragen richting de kleedkamer. Met twee doelpunten had hij een groot aandeel in de klinkende 4-1 overwinning op directe concurrent Robur et Velocitas uit Apeldoorn.

Toch leek het er in de eerste 30 minuten niet op dat de ploeg van Roy de Vos met een zege van het veld zou stappen. De gasten leken op dat moment op alle fronten de baas en scoorden in de 18e minuut dan ook de te verwachten 0-1. Vlak voor rust wist ATC'65 door de eerder genoemde Bas Peters de stand gelijk te trekken en met 1-1 de kleedkamer op te zoeken.

Na rust ontstond een totaal ander spelbeeld. ATC'65 was geen schim meer van de ploeg uit de eerste helft en wist de tegenstander op alle posities van het veld onder druk te zetten. Met een fraaie kopbal (na een uitstekende voorzet!) scoorde Tommie Nuchelmans in de 68e minuut van dichtbij de 2-1. In de 75e minuut scoorde Kubilay Coban na een fraaie "één-twee" met Bas Peters via binnenkant paal de 3-1 waarna  Bas Peters vlak voor tijd de bevrijdende 4-1 vanaf wist binnen te schieten.