Home

Home

ATC ’65 – BWO: onverwachte topper

23 november 21:00  Na twee weken niet gespeeld te hebben, pakte ATC afgelopen zondag de draad weer op. Uit tegen Schalkhaar werd een verdiende overwinning geboekt. Nu deed Schalkhaar het in de media voorkomen dat zij bestolen waren, omdat beide doelpunten van ATC buitenspel zouden zijn geweest. Bij het eerste doelpunt was dat zeker niet het geval, bij het tweede volgens mij wel, maar als je grensrechter de vlag pas opsteekt als de bal al in het netje ligt, sta je niet sterk bij de scheidsrechter. Daarbij gaat Schalkhaar er ook aan voorbij, dat het overwicht van ATC rustig in een veel hogere zege had kunnen resulteren. Sterker: het eerste half uur liet misschien wel het beste voetbal van dit seizoen zien.meer »

428x gelezen

GCA-2022: De eindstand!

23 november 8:30  Met een uitermate tevreden gevoel kijkt de GCA-commissie terug op de afhandeling van de Grote ClubActie 2022: ook dit jaar is weer het clubrecord gebroken! Aangezien de GCA dit jaar 50 jaar bestaat ontvangen alle verkopers, die 25 of meer loten hebben verkocht, de Grote ClubActie-medaille. Die medailles worden tijdens de Nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari 2023 uitgereikt.meer »

378x gelezen

ATC ’65 pakt de draad weer op

17 november 15:45  Na twee hele vreemde, bizarre weken om inmiddels bekende redenen, mag ATC zondag weer de wei in. Het was goed om te zien hoe de twee tegenstanders van de voorbije weken, SDC ’12 en Bon. Boys, maar zeker ook de KNVB, meedachten en meeleefden. Hoewel er in de situatie rond onze trainer nog geen wijzigingen zijn te melden, pakken de mannen van ATC zondag de draad weer op.meer »

567x gelezen

Agenda Algemene Ledenvergadering 28 november

17 november 15:00  De ALV zal worden gehouden op maandag 28 november 2022 om 20.00u in ons clubhuis.meer »


Klussenclub klust erop los!

16 november 15:00  Bij ATC’65 is alles spic en span. Met dank aan onze Klussenclub. Met name op dinsdagochtend is het het een drukke bedoening in en rondom ons clubhuis. Onder leiding van voorzitter Jan Steenbeeke worden de taken verdeeld. Afval wordt opgeruimd, plastic flesjes verzameld, kalklijnen getrokken, sponsorborden geplaatst, lampen vervangen, meubilair nagekeken, het is teveel om op te noemen. Zelfs alle peuken op het terras van ons ‘Rookvrij Sportpark’ worden netjes opgeruimd. (!)meer »

155x gelezen

22 trainers ronden train de trainer cursus af!

13 november 9:00  Half september hebben wij een oproep geplaatst voor onze cursus 'ATC traint de trainer'. Hierop hebben ruim twintig trainers in de dop gereageerd en twee maand later hebben deze trainers na vier cursusavonden hun certificaat in ontvangst genomen.meer »

289x gelezen

Update-week-7 GCA-2022: de laatste lootjes!

12 november 22:30  Kom op ATC-leden! Nog een week en daarna wordt de ClubActie afgesloten. Natuurlijk, we zijn ons doel van €12.000,= al gepasseerd, maar het zijn juist de laatste lootjes die het zwaarst wegen. Kortom: allemaal nog even aan de bak!meer »

193x gelezen

Update-week-6 GCA-2022: Nieuw record!

8 november 10:00  Er zijn inmiddels 5.030 loten verkocht. Onze doelstelling was 5.000 loten. We zijn dus door ons doel geknald en de opbrengst zal boven €12.000,= uitkomen. Er zijn nog twee weken te gaan. Laat de laatste loo(t)(d)jes maar het zwaarst wegen. Op naar een spectaculair eindresultaat. Daarvoor hebben we tot 21 november de tijd. Dus voor ons allen: zet ‘em op! Ook na zes weken is de tijd aangebroken om de tussenstanden door te geven van de meest loten-verkopende teams (o.v.*) en het aantal verkochte Superloten. (o.v.* = exclusief de telling van papieren-loten. Dat volgt later.)meer »

256x gelezen

ATC ’65 ontvangt wisselvallig SDC ’12

3 november 14:15  Het afgelopen weekend verliep voor ATC teleurstellend. Niet eens zo zeer de uitslag, want het gelijke spel tegen de Tukkers deed wel recht aan het spelbeeld. Het was vooral het moment waarop de gelijkmaker viel, namelijk in de 89e minuut. Door deze uitslag en de winst van Bon. Boys moest weer afscheid genomen worden van de gedeelde koppositie. Het is niet anders.meer »

408x gelezen

Meld je aan! Sinterklaasfeest op 2 december bij ATC'65

1 november 10:30  Deze avond vindt weer het traditionele ATC'65 Sinterklaasfeest plaats in onze kantine. Wij willen onze jongste jeugd daarom uitnodigen om aan deze leuke avond deel te nemen! Aanmelden graag voor uiterlijk zondag 6 november 2022 23:59 bij je coördinator.meer »


Uitnodiging Algemene Ledenvergadering (ALV)

31 oktober 11:15  Het is alweer bijna november, de traditionele maand voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering! Graag nodigt het bestuur daarom alle ATC-leden uit om bij te praten over het afgelopen voetbal- en financiële clubjaar, maar ook om een blik op de toekomst te werpen. Er is weer heel erg veel gebeurd rondom ons sportpark en in de club. Het bestuur wil alle leden en ouders van jeugdleden uitnodigen tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering op maandag 28 november 2022 in ons clubhuis “De Toren”, aanvang 20.00 uur. Namens het bestuur, Randell Schwab Secretarismeer »

88x gelezen

Update-week-5 GCA-2022: nog slechts €88,80 te gaan!

29 oktober 13:15  Ja, u leest het goed, ons doel van €12.000,= is bijna gehaald! En we zijn inmiddels ook al verzekerd, dat we ook dit jaar weer een nieuw record gaan halen met onze lotenverkoop bij de Grote ClubActie. Bijna vijfduizend loten verkocht, maar die grens willen we graag ruimschoots passeren! Daarvoor hebben we tot 21 november de tijd. Dus voor ons allen: zet ‘em op! Ook na vijf weken is de tijd aangebroken om de tussenstanden door te geven van de meest loten-verkopende teams (o.v.*) en het aantal verkochte Superloten. (o.v.* = exclusief de telling van papieren-loten. Dat volgt later.)meer »

112x gelezen

Actie Textiel Container: Steek die maar in je zak!

26 oktober 12:00  Sinds eind juni 2022 staat er een textielcontainer op de parkeerplaats van ATC’65. Aan onze oproep aan alle ATC-leden om overbodig textiel in te leveren is goed gehoor gegeven. In de eerste paar maanden hebben wij al bijna 1100Kg textiel ingezameld en dat levert ATC weer een leuk bedrag op! meer »

108x gelezen

ATC ’65 op weg naar vier op een rij?

26 oktober 7:15  Na een onderbreking van een week kunnen we ons op gaan maken voor de vijfde speelronde. Door een overwinning op Witkampers en ook door de nederlaag van koploper Bon Boys kwam ATC naast de Haaksbergenaren aan de kop van de ranglijst. Niet dat dat in dit stadium al het belangrijkste is. Wat mij betreft is het voorlopig vooral punten halen: binnen is binnen. Deze competitie zal voor heel veel ploegen gelden: wegblijven bij die vermaledijde negende plaats. Op dit moment staat alles nog heel dicht bij elkaar. Na vier speelrondes is er maar één ploeg die nog niet verloren heeft (Reutum) en maar één ploeg die nog niet gewonnen heeft (Schalkhaar). Ieder weekend zijn er verbaasde blikken bij het binnendruppelen van de uitslagen: “jeetje, dat had ik niet verwacht.” meer »

158x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!