Home - ATC'65

Home

Home

ATC ’65: het blijft spannend!

24 maart 9:15  ATC kende weer een goede zondag. Concurrent de Tukkers werd met lege handen naar huis gestuurd, hoewel het daar heel lang niet naar uitzag. ATC begon nog goed en na twintig minuten leek er geen kou aan de lucht. ATC stond op dat moment met 2-0 voor. Vanaf dat moment nam de Tukkers de wedstrijd over. ATC werd teruggedrukt en kwam niet meer aan voetballen toe. Dat duurde wel tot een kwartier voor tijd. De Albergenaren hadden de achterstand inmiddels meer dan verdiend omgezet in een 2-3 voorsprong. Aan de kant gaf niemand meer wat voor de kansen van ATC. Zo’n kwartier voor tijd kreeg de Tukkers het conditioneel echter wat zwaarder en ineens kreeg ATC de druk er weer op. Dat resulteerde al snel in de gelijkmaker.meer »

219x gelezen

Uitbreiding meidenteams bij ATC’65

18 maart 19:30  Het afgelopen jaar is er bij onze mooie club ATC’65 een grote toename geweest van nieuwe meiden. De meeste jongens worden op zeer jonge leeftijd lid van een voetbalclub en doorlopen de leeftijdsgroepen. Bij meiden zie je vaak dat ze instromen vanuit andere sporten op latere leeftijd. Voor een voetbal club met minder brede meidenselectie dan jongens is dat een uitdaging. Dit was ook dit jaar een grote uitdaging. Samen met een groep vrijwilligers binnen ATC is er veel energie gestoken in het oprichten van de extra teams en trainers in het meiden voetbal. meer »

205x gelezen

ATC ’65 – de Tukkers: wie kan aanhaken?

16 maart 20:45  Afgelopen vrijdag keerde Koning Winter voor even terug in Nederland. Het werd, zeker in het oosten, weer wit. Op zaterdag werd er in deze regio dan ook vrijwel niet gevoetbald. Voor de zondag zag het er ook twijfelachtig uit. Zeker in de tweede klasse I, waar zes clubs hun wedstrijden nog op natuurgras spelen. En laat nu voor al die zes clubs een thuiswedstrijd op het programma staan. Uiteindelijk viel het op zondag overal reuze mee en kon er gewoon een volledig programma afgewerkt worden.meer »

172x gelezen

ATC ’65: in Laren op zoek naar herstel.

9 maart 16:45  Afgelopen zondag liep ATC tegen een onverwachte nederlaag op. Tegen een fanatiek strijdend Lemelerveld trok ATC aan het kortste eind. Velen wezen na afloop op de vele afwezigen bij ATC, maar ook met de ploeg die zondag in de wei stond was een beter resultaat mogelijk geweest. Daar waar Lemelerveld negentig minuten vol aan de bak ging, deed ATC dat eigenlijk alleen in de tweede helft. ATC speelde de eerste helft wat apathisch, waardoor de 0-2 ruststand eigenlijk heel logisch was. Na rust verbeterden de mannen van trainer Job ten Thije zich, scoorden ook de aansluitingstreffer, zagen een doelpunt afgekeurd en kregen meerdere kansen op een beter resultaat. Maar één helft gas geven bleek uiteindelijk te weinig om nog minimaal een punt te halen.meer »

160x gelezen

ATC ’65 – Lemelerveld: potentiële bananenschil?

2 maart 11:15  En dan zeggen ze dat het in de eredivisie spannend is. Nou, dan de tweede klasse I. Met nog elf speelrondes te gaan is het gat tussen nummer één en nummer vijf slechts twee punten. Van de top 5 hebben BWO en Stevo elkaar al twee keer ontmoet, maar verder komen alle toppers elkaar nog één keer tegen. Dat betekent nog acht onderlinge duels, te beginnen met aanstaande zondag Bon. Boys – de Tukkers. Voorspellen wie er kampioen gaat worden: ik waag me er nog niet aan.meer »

219x gelezen

Wegwerkzaamheden Torenlaan 6 t/m 17 maart

2 maart 9:45  De Torenlaan is in de periode 6 tot en met 17 maart deels afgesloten voor al het verkeer. Ons sportpark is gedurende deze periode alleen te bereiken vanaf de Deurningerstraat / Salamanderstraat.meer »

276x gelezen

Voetencentrum Wender: altijd een stap verder!

25 februari 10:00  En plotseling stond de schoen van Wout Weghorst op tafel. Compleet met het rood-wit-blauw. Die schoen was dus gebruikt tijdens de wedstrijd tegen Argentinië. Inclusief het moment van die bijzondere vrije trap: laag langs de muur, Weghorst neemt aan, draait om z’n as en scoort een opmerkelijk doelpunt…!meer »

87x gelezen

Gratis voet/enkel check door Voetencentrum Wender

18 februari 10:00  Binnenkort staat er weer een gratis voet/enkel check gepland binnen ATC'65 door een (sport)podotherapeut van Voetencentrum Wender. Veel sporters krijgen vroeg of laat te maken met blessures aan de voeten, benen, heupen of onderrug. Zoals jullie mogelijk weten, is de de fysiotherapeut reeds bekend bij ATC'65, dit wordt net als voorgaand jaar aangevuld met sportpodotherapie.meer »

209x gelezen

ATC ’65 op bezoek in Vorden

9 februari 20:00  ATC kan terugkijken op een goed weekend. Zelf wist ATC te winnen van Reutum. De score van 3-0 lijkt erg overtuigend, maar heel spectaculair was het voetbal niet. Het oogde allemaal wat rommelig. De harde wind hielp daar niet bij. Daarnaast was Reutum flink gehavend, waardoor zij, heel begrijpelijk, vooral voor verdedigende stellingen kozen. ATC had de hele wedstrijd een flink overwicht, maar kon dat niet uitdrukken in veel kansen. En dan toch winnen met 3-0 is ook een kwaliteit. Omdat Bon. Boys opnieuw punten morste, kon de koppositie door ATC weer overgenomen worden.meer »

325x gelezen

ATC ’65 start tweede seizoenshelft

1 februari 17:30  ATC heeft maar één week mogen genieten van het aanvoeren van de ranglijst. Na een onbevredigend, maar wel terecht gelijkspel bij AZC in Zutphen werd er weer stuivertje gewisseld met Bon. Boys. Zij namen de kop weer over, weliswaar op doelsaldo, maar dat telt op het eind van het seizoen ook. Het verschil in doelsaldo tussen beide teams is drie in het voordeel van de Haaksbergenaren.meer »

290x gelezen

Geslaagde sponsoravond

28 januari 16:00  Driemaal gooide corona roet in het eten, maar donderdagavond 19 januari 2023 was het dan eindelijk zo ver: De ATC’65 Sponsoravond 2023. Ruim 65 sponsoren en vrijwilligers waren aanwezig bij deze geslaagde editie. Frank Krake, beter bekend als De Rampondernemer, deelde met ons zijn verhaal over zijn vele ups en downs als ondernemer. Daarna verzorgde Rob Vehof van Berghorst Dranken een nuttige biertapdemonstratie aan ons barpersoneel. Zo gaat er in deze tijden geen enkele kostbare druppel verloren. Aan de andere kant van de bar werden de getapte biertjes tenslotte genuttigd en werd er even goed bijgepraat na al die jaren zonder sponsoravond. Sponsoren en vrijwilligers bedankt, en tot volgend jaar!meer »

213x gelezen

ATC ’65: als koploper naar Zutphen!

26 januari 18:15  We schrijven zondag 4 december. ATC loopt in blessuretijd tegen een 1-0 nederlaag op bij FC Suryoye. De achterstand op koploper Bon. Boys loopt op tot zes punten. En dan wordt het zondag 22 januari. We zijn slechts drie wedstrijden verder. ATC wint de moeilijke wedstrijd tegen Stevo en vindt zichzelf ineens terug aan de kop van de ranglijst. Van zes punten achterstand naar twee punten voorsprong en daarnaast en passant de eerste periode binnen geharkt. Het kan verkeren!meer »

218x gelezen

GCA-2022 keert geld uit aan teams

25 januari 18:00  Het team dat de meeste loten verkocht tijdens de Grote ClubActie 2022 krijgt maar liefst € 392,= uitgekeerd. Een geweldige prestatie, in dit geval de JO9-1. Zij kunnen dit voetbalseizoen met dat bedrag een uitgebreid teamuitje organiseren. Er zijn dit jaar bij ATC’65 overigens maar liefst 40 teams, die meer dan € 25,= krijgen uitgekeerd.meer »

225x gelezen

De kantine is het hart van de club!

21 januari 15:45  De kantine is de belangrijkste ontmoetingsplek voor de leden van sportvereniging ATC'65. Hoe maak je van je kantine het kloppend hart van je club? En hoe voldoe je aan alle wet- en regelgeving, die daarbij komt kijken? De kantine medewerkers van ATC'65 zorgen elke dag voor een optimale beleving voor alle bezoekers.meer »


Aangepaste ATC-statuten nu ook ondertekend

19 januari 18:15  Op 28 november 2022 heeft de ALV de aangepaste ATC-statuten goedgekeurd. Ook de KNVB heeft goedkeuring verleend. Daarop heeft het bestuur op 16 januari 2023 bij de notaris de nieuw statuten ondertekend.meer »

149x gelezen

ATC ’65: opnieuw een topper!

19 januari 10:45  De ambiance was afgelopen zaterdag troosteloos, maar het resultaat maakte veel goed. Doodzonde dat de topper tegen Bon. Boys in de stromende regen en met een harde wind gespeeld moest worden. Zo’n topper verdiende ander weer, maar het was niet anders. De toeschouwers die het weer trotseerden kropen bij elkaar op de tribune of stonden onder de overkapping. Er waren er zelfs die de hele wedstrijd warm in de kantine zaten en geef ze eens ongelijk.meer »

183x gelezen

Meiden Hart van Slangenbeek gehuldigd in stadhuis Hengelo

14 januari 14:00  Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Hengelo in het stadhuis werden de voetballende meiden van de Telgenkamp/Europaschool gehuldigd. Dat was voor hun prestatie in juni vorig jaar, toen zij een grote beker wonnen in het landelijke schoolvoetbaltoernooi. Met de FC Twente-bus naar Zeist, toegesproken worden door Louis van Gaal en vervolgens drie van de vier finalewedstrijden winnen! Prachtig toch!meer »

227x gelezen

ATC ’65: drie keer is scheepsrecht!

14 januari 6:30  De hele korte winterstop zit erop en aanstaande zaterdag gaan we voor de derde keer proberen om de wedstrijd ATC – Bon. Boys te spelen. En het lijkt deze keer te gaan lukken. De weergoden voorspellen wel veel regen. In het verleden met alle grasvelden had dat een probleem kunnen opleveren, maar met het kunstgras van tegenwoordig hoeft dat geen belemmering meer te zijn.meer »

352x gelezen

Nieuwjaarsreceptie druk bezocht

10 januari 14:00  Afgelopen zondag 8 januari konden we eindelijk na twee jaar weer een ouderwetse fysieke nieuwjaarsreceptie houden waarbij wij onze kampioenen hebben gehuldigd, onze voorzitter weer de traditionele toespraak heeft gehouden en waarbij natuurlijk onze tombola met prachtige prijzen niet ontbrak.meer »

322x gelezen

Meiden MO11 in reclame FC Twente en Univé

10 januari 7:15  Sander Hannink, speler van ATC zaterdag 3 is is verantwoordelijk voor de reclame campagnes van Univé in samenwerking met FC Twente. Begin dit jaar lanceert de verzekeraar een grote campagne gericht op het sponsorschap met een mooie boodschap aan de FC Twente supporter. Sander kwam in gesprek met Armand, trainer en coach MO11, en vroeg of er meiden willen deelnemen aan de reclame. Uiteraard was het antwoord "Ja". Tijdens de training op dinsdagavond kwam er een filmploeg en fotograaf langs om de beelden vast te leggen voor de video. De meiden waren helemaal hyper en de training was echt even bijzaak. meer »

226x gelezen

ATC'65 sponsoravond met Frank Krake

31 december 8:30  Graag nodigen we jullie (alle vrijwilligers, leden en sponsoren) uit op de jaarlijkse sponsoravond van ATC '65. Dit jaar neemt Frank Krake, alias de Rampondernemer, je mee in het ondernemersleven dat hij afgelopen jaren heeft afgelegd. Krake combineert de vele facetten van het ondernemerschap op praktische wijze en met een gedegen theoretische onderbouwing, tot een inspirerend verhaal.meer »

290x gelezen

Job ten Thije ad interim coach Zondag 1

28 december 20:00  In de eerste plaats willen we René Remie en zijn familie sterkte wensen in het herstelproces. Het bestuur heeft gewikt en gewogen en hoe ingewikkeld en betreurenswaardig de situatie m.b.t. René ook is, hebben we besloten om per 1 januari 2023 een hoofdcoach a.i. (ad interim) voor team Zon-1 aan te stellen. In het seizoen 2023/2024 zal Job worden aangesteld als hoofdcoach van het nieuw te vormen Zaterdag 1 team. meer »

1533x gelezen

Ja! Het snerttoernooi is weer terug

21 december 19:45  Na 3 jaar afwezigheid door een virus die we liever associëren met een biersoort is vrijdag 13 januari 2023 is het snerttoernooi weer terug! Voor de nieuwe seniorenteams die we in de afgelopen 3 jaar hebben mogen verwelkomen, even een korte introductie. Om het nieuwe jaar goed te starten organiseren we een intern toernooi met alle seniorenteams. Het is een 7x7 toernooi waarbij de regels van het zaalvoetbal gelden alleen dan op het voetbalveld. Aan de hand van klasse indeling zullen elftallen de wedstrijd starten met een eventuele handicap in score. meer »

258x gelezen

Nieuwjaarsreceptie, jubileumwedstrijd en huldiging

19 december 19:30  Aan alle ATC-leden en ouders van ATC-juniorleden: Graag nodigen wij u uit voor de volgende bijzondere bijeenkomst: Datum: zondag 8 januari 2023 Plaats: ATC-Hoofdveld 12.00 uur: 1e helft ATC-oud - ATC-jong 12.30 uur: rust 12.45 uur: 2e helft ATC-oud - ATC-jong 13.15 uur: einde wedstrijd  Plaats: ATC-clubhuis 14.00 uur: Aanvang Nieuwjaarsreceptie 14.20 uur: Nieuwjaarswens door wnd. voorzitter ATC’65 14.30 uur: huldiging ATC Kampioenen 2022 14.45 uur: start ATC Nieuwjaarsloterij: ‘Iedereen prijs!’

590x gelezen

Neem gezellig je broertje en zusje mee!

19 december 9:45  Graag nodigen wij, jou en jouw team uit voor het jaarlijkse oliebollen toernooi op woensdag 28 december! Wederom wordt het toernooi gehouden op de velden van ATC’65. Hier spelen de teams onderling tegen hun leeftijdsgenootjes zoals te zien is in onderstaand schema. Iedereen is ingedeeld in een poule, graag horen wij met hoeveel spelers je komt! Heb je als team te weinig spelers? Dan is dat geen probleem, geef dit even aan en wij zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen! Na de laatste wedstrijd is er wederom tijd voor een oliebol en ranja!meer »


Grote Club Actie 2022: en de winnaars zijn…?

14 december 11:45  Samen haalden ze €12.000 op voor ATC’65. Het is ook dit jaar weer een nieuw recordbedrag voor onze club. Een gedeelte van de opbrengst wordt verdeeld onder de teams, die de loten hebben verkocht. Voor enkele teams levert dat een geweldig teambudget op!meer »

210x gelezen

Jongens JO15-3 zijn kampioen 2022

13 december 7:30  Een hele mooie afsluiting in de competitie voor de spelers van ATC JO15-3. Een verdiende kampioen aan het einde van een ijskoud voetbalseizoen 2022. Top! meer »

139x gelezen

ATC ’65: topaffiche net voor winterstop!

12 december 11:15  Zaterdag herstelden de mannen van ATC zich goed van de ongelukkige nederlaag de week ervoor. Thuis tegen Eilermark werd een 2 – 0 zege geboekt. Al vrij snel in de wedstrijd profiteerde ATC goed van slordig balverlies van de tegenstander. Na een snelle reactie over meerdere schijven haalde Max Vasterink uiteindelijk de trekker over. Vervolgens speelde zich het spel heel lang af op het middenveld. Het werd ook wat vervelender in het veld en de leiding van de scheidsrechter van dienst was hier ook mede debet aan. De man deed een geslaagde poging om het fluiten van Mateu Lahoz van de avond ervoor te imiteren.meer »

318x gelezen

Sinterklaas vieren met 130 kinderen was prachtig!

7 december 17:15  Vrijdag 2 december was het weer zover. Eindelijk na alle afgelastingen en de, op het laatst opgezette, drive-thru mochten we weer ons sinterklaasfeest vieren in ons mooie clubhuis. Ruim 130 kinderen, verdeeld over 3 groepen, genoten van het Sinterklaasfeest.meer »

98x gelezen

ATC ’65: opnieuw op zaterdag

5 december 7:15  Afgelopen zondag trok onze eerste zondagteam opnieuw aan het kortste eind. Net als twee weken geleden tegen BWO, was de algemeen heersende mening, dat ATC ook tegen FC Suryoye meer verdiend had. Nu liepen ze in blessuretijd tegen een zure 1-0 nederlaag op. Onze mannen deden zichzelf weer tekort. Het was een vreemde zondag. De nummer 1 van de ranglijst Bon. Boys won en de nummer laatst SDC verloor. Deze teams deden wat normaal was en verwacht werd. Verder was het chaos troef. Alle topploegen verloren van lager geklasseerde clubs, waardoor de ranglijst weer als een harmonica in elkaar schoof. Met de winterstop in het verschiet is de spanning nu al om te snijden.meer »

291x gelezen

ATC ’65: en nu door!

2 december 16:00  Het motto voor de donderdag uitgespeelde wedstrijd tegen SDC luidde vooraf: aanhaken of afhaken? Het werd voor de mannen van Zondag 1 aanhaken en dat was een knappe prestatie, zeker gezien de wijze waarop het ging. Vanaf de aftrap gaven de mannen vol gas en maakten zij duidelijk dat ze de punten in eigen huis wilden houden. Maar liefst vier keer werd er gescoord in die ene helft door Mervin Jansman, Max Vasterink en Boudewijn Barendse (2x). En het hadden er ook nog wel een paar meer kunnen zijn. Met name de doelpunten van Max en Boudewijn waren ook echte beauty’s.meer »

329x gelezen

Verslag Algemene Ledenvergadering 2022

30 november 12:00  Op de goed bezochte jaarvergadering van maandag 28 november 2022 zijn het jaarverslag 2021-2022 en het financieel jaarverslag 2021-2022 uitvoerig toegelicht, is de begroting 2022-2023 (inclusief contributies) vastgesteld, zijn jubilarissen en vrijwilligers van het jaar benoemd. Middels deze publicatie willen wij al onze leden informeren over de gezondheid van de vereniging en de besluiten die door de ALV zijn genomen.meer »

338x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!