E Kamp

E Kamp

E-Kamp

Beste voetbaltopper!

Op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni is het eindelijk zover. Het E-kamp staat op de kalender. Via dit bericht willen we jullie van de nodige informatie voorzien. 

Locatie voor de breng en haalservice: Blokhutten UT Twente.

Er zal op de zaterdag een leuk en uitdagend ‘voetbal en fun’ programma worden georganiseerd. Op de zaterdagavond is er ook een avondvullend programma. Dit is elke keer weer een erg gezellige aangelegenheid, en daarom nodigen we alle kinderen ook van harte uit om te blijven slapen!

Van elk team blijft er in ieder geval 1 leider (meestal 2) slapen, zodat we genoeg mensen hebben om voor de kinderen te zorgen. Als uw kind niet wil blijven slapen, kunt u dat aangeven bij de inschrijving. 

Voor het organiseren vragen we de ouders om een eigen bijdrage van €15,- om dit gave kamp mede mogelijk te maken. Om dit te betalen volgen nog verdere instructies.

Zorg ervoor dat u tijdens het E Kamp altijd bereikbaar bent voor de leiding van uw team. Er kan namelijk altijd iets zijn of gebeuren waarbij u op de hoogte gebracht dient te worden. Vertel uw kind dat zij NIET op eigen gelegenheid het terrein mogen verlaten!!! 

Graag zouden we voor 16 juni weten of uw zoon/dochter komt naar het E Kamp. Meer info volgt!

Alvast bedankt voor het invullen en sportieve groeten,

De organisatie van het E Kamp

Aanmelden E Kamp

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!