Contributie

Maandelijkse contributie per 1 juli 2021

Senioren

€25,90

Junioren

€20,65

Pupillen

€19,30

Trainende en spelende 35+ en 45+ spelers

€10,80

Alleen spelende 35+ en 45+ spelers

€6,35

Niet spelend lid

€6,35

*Deze bedragen zijn exclusief de bijdrage van €1,50 voor spelende leden aan het kledingfonds

 

Spelregels Lid zijn en Contributie betalen

 1. Uitgangspunt:
  1. Incasso van de contributie vindt uitsluitend plaats middels automatische incasso.
  2. Het lid (of zijn/haar ouders/verzorgers) machtigt V.V. ATC’65 om de contributie automatisch te mogen incasseren.
  3.  ATC’65 faciliteert in het maandelijks betalen van de jaarcontributie. De maanden juli en augustus zijn betaalmaanden, ongeacht de zomerstop. Dit heeft te maken met het feit dat ieder lid het jaarbedrag in 12 gelijke termijnen kan betalen.  Startende Mini's, JO8 en JO9 leden betalen vanaf 1 september van het nieuwe voetbalseizoen.
  4. Bij aanmeldingen in de loop van het seizoen geldt ook dat de contributie  automatisch wordt geïncasseerd.
  5. Met het akkoord gaan van de automatische incasso van de contributie gaat u tevens akkoord met de automatische afschrijving voor gele en rode kaarten. De kosten hiervan worden doorberekend aan elk lid (kosten zijn voor gele kaart junioren €7,10, gele kaart senioren €15,60 , rode kaart junioren €15,60, rode kaart senioren €27,50).
 2. Bij achterstalligheid:
  1. Als de contributie afschrijving niet is gelukt, dan ontvangt het lid een herinnering per e-mail. Het lid is dan verplicht om de achterstallige contributie (met een opslag voor administratiekosten van € 1,15) binnen 10 dagen alsnog te betalen.
  2. Als er na deze periode nog geen betaling heeft plaatsgevonden, dan wordt het lid gebeld met het dringende verzoek om binnen 1 week alsnog te betalen.
  3. Als na deze week geen betaling is ontvangen dan zal de volgende maatregel worden genomen:
   1. Leden met een KNVB spelerspas: Het lid krijgt een training- en speelverbod en de spelerspas wordt ingenomen via de groepscoördinator.
   2. Leden zonder KNVB spelerspas: Het lid krijgt een training- en speelverbod en de groepscoördinator wordt geïnformeerd.
  4. Bij geen betaling binnen 14 dagen nadat er een training- en speelverbod is opgelegd, wordt  aan het Dagelijks Bestuur voorgesteld het lid te royeren.
  5. De verplichting om de achterstallige contributie te betalen blijft bestaan.
  6. Een verzoek van een lid (met achterstallige contributie) tot overschrijving naar een andere vereniging wordt  niet eerder ingewilligd dan dat ,  de achterstallige contributie is betaald.  Als de achterstallige contributie niet wordt betaald, dan kan (volgens de reglementen van de KNVB) gedurende een periode van 3 jaar geen overschrijving naar een andere vereniging plaatsvinden.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!