ING Top Campus - ATC'65

ING Top Campus

ING Top Campus

Na twee succesvolle seizoenen zetten we bij ATC onze TOP Campus voort! De ING TOP Campus trapt af op vrijdag 13 oktober.

Belangrijke verandering: vanaf nu heet het de ING TOP Campus. Dit betekent ook dat er een nieuw tenue is. Dit prachtige tenue is beschikbaar voor alle deelnemers van de ING Top Campus van ATC'65. Voor slechts €25,- kun je het tenue bestellen via het onderstaande formulier.

We bestellen per oplage van 25 stuks. Zodra we voldoende reserveringen hebben verzameld, zullen we de bestelling plaatsen. Deze aanpak stelt ons in staat om de kosten zo laag mogelijk te houden. U hoeft pas te betalen op het moment dat de tenues beschikbaar zijn en opgehaald kunnen worden in de kantine.

INGTC_Tenue.png

De ING TOP Campus biedt een extra trainingsmoment voor alle spelende ATC-leden van 7 tot 13 jaar. Ons motto is: 'gelijke kansen voor iedereen!'. We letten op de fysieke motoriek van zowel jongens als meisjes. Ook houding, loop- en reactievermogen, en balvaardigheid worden zorgvuldig bekeken door experts. Er is zelfs een aanvullende opleiding voor keepers.

De trainingstijden voor de ING TOP Campus zijn als volgt:

  • O8, O9 en O10: aanwezig om 16.45 uur, training van 17.00 tot 18.00 uur
  • O11, O13: aanwezig om 17:45 uur, training van 18.00 tot 19.00 uur

 

Let op: verzamelen buiten het hek van Veld 1, bij de ingang van het veld, in de hoek aan de kant van kleedkamer 1&2. De kinderen worden daar opgehaald.

INGTC_Locatie.png

Graag op tijd aanwezig zodat we ook op tijd kunnen beginnen. We hopen ook dit jaar weer op een mooie opkomst!

 

Met sportieve groeten,

Team ING TOP campus

Job Scheurink, Sander Vermeulen, Marinho Parera


ING Top Campus bestelformulier* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!