Afmelden als lid - ATC'65

Afmelden als lid

Afmelden als lid

Voetbal is een teamsport. Houd er rekening mee dat jouw opzegging gevolgen kan hebben voor het hele team.
Het lidmaatschap ga je dan ook voor een héél seizoen aan. Wanneer je opzegt wordt het lidmaatschap per einde van het lopende seizoen beëindigd. De contributie blijf je dus verschuldigd tot het einde van het lopende seizoen.

Een seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. De opzegging moet vóór 1 juni bij de club zijn binnengekomen, opzeggingen die na deze tijd binnen komen worden pas aan het eind van het lopende seizoen verwerkt.
Afmeldingen via de trainer of coördinator worden niet gehonoreerd. 
Een overschrijvingsverzoek van een vereniging waar je je nieuw hebt ingeschreven is géén uitschrijving!
Een afmelding geldt alleen via onderstaand formulier.

Uitzonderingen worden bepaald door het bestuur.


Na het insturen van dit afmeldformulier krijg je altijd een bevestiging op het door jou opgegeven emailadres. Mocht je dat binnen 24 uur nog niet hebben ontvangen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen met ledenadministratie@atc65.nl . Anders is restitutie van contributie niet mogelijk.

Statuten

De statuten van ATC'65 zijn hier in te zien.


Afmeldformulier

Voetbal is een teamsport. Het lidmaatschap ga je dan ook voor een heel seizoen aan. Wanneer je opzegt wordt het lidmaatschap per einde van het lopende seizoen beëindigd. De contributie blijf je dus verschuldigd tot het einde van het lopende seizoen. Een seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. De opzegging moet vóór 1 juni bij de ledenadministratie zijn binnengekomen. Opzeggingen via de trainer/leider/coördinator worden niet geaccepteerd. Opzeggingen na die na 1 juni binnen komen worden pas aan het eind van het lopende seizoen verwerkt.
Uitzonderingen worden door het bestuur bepaald.

Bij blessures graag een schrijven van de behandelend fysiotherapeut of huisarts. Bij verhuizing is opzegging alleen mogelijk als de afstand zodanig is dat de reistijd niet meer realistisch is.

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!