ATC'65 Top Tournament

ATC'65 Top Tournament

Internationale, nationale en regionale top jeugdteams zullen in het weekend van 27 & 28 augustus weer aanwezig zijn op Sportpark Slangenbeek. Als vereniging mogen we trots zijn dat gerenommeerde clubs met de beste jeugdopleidingen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen naar Hengelo komen. Dit zegt veel over de status van het ATC ’65 Bauhaus Top Tournament, het is namelijk niet vanzelfsprekend dat deelnemers uit Duitsland, België en Nederland ons toernooi bezoeken.

Elke sportvereniging in Nederland kan wel een toernooi organiseren. Er zijn zelfs clubs die een goed toernooi kunnen regelen. Er zijn echter zeer weinig verenigingen die een perfect toernooi kunnen ontwikkelen en uitvoeren. Dat laatste is ATC’65 met glans gelukt met de organisatie en uitwerking van het internationale Bauhaus TOP Toernooi in het weekend van 27 en 28 augustus. Na afloop van het ATC’65 TOP Toernooi kon de balans worden opgemaakt. Het Belgische KAA Gent wint zaterdag de Hoppenbrouwers-Cup. Feyenoord wint zondag de Intersport-Cup. Dank en complimenten gaan uit naar Edwin ten Dam en Harald Kreijns, die leiding gaven aan de organisatie. Samen met hun commissieleden en de vele ATC-vrijwilligers kan op een zeer geslaagd evenement worden teruggekeken. Met dank aan de vele sponsoren, de bezetting van het wedstrijdsecretariaat, de scheidsrechters, de kantine-crew o.l.v. Bertine en Hanneke, de verkeersregelaars, de hulp van vele ATC-teams, de EHBO-ers, de gastouders en vele andere enthousiaste ATC-ers.

Met ons allen hebben we een een TOP-evenement gecreëerd. Door ons allen heeft ATC’65 een topweekend beleefd. Mij werd gevraagd hoe ATC’65 de organisatie van beide dagen zo goed voor elkaar heeft gekregen. Ik antwoordde: “Het gaat om de details. En die werden uiterst professioneel uitgevoerd.

De complimenten gaan daarom uit naar allen die een bijdrage hebben geleverd om van dit internationale evenement een groot succes te maken. Daarom ben ik zo trots op onze ATC’65!”


Er zijn in augustus veel nieuwe zeer talentvolle spelers te bewonderen, wat dachten jullie van:

Informatie via een email te sturen aan: toptournament@atc65.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!