Aanmelden als lid

Aanmelden als lid

Aanmelden als lid
Welkom bij ATC'65. Met elkaar, mooi voor elkaar. Dat is de boodschap waar ATC'65 voor wil staan.
Met elkaar wil zeggen: niemand uitgezonderd. Voetbal is een teamsport, die op samenwerking en afspraken is gebaseerd en zo functioneert onze vereniging ook.  ATC’65 streeft naar leden die betrokken zijn bij onze vereniging. Naar leden en ouders van leden die zich verbonden voelen en vrijwillig aan onze club hun steen(tje) bij willen dragen, gevraagd en ongevraagd. ATC'65 zijn we samen.
Mooi voor elkaar  dat staat voor een bloeiende vereniging met een mooi clubhuis en goede faciliteiten. Een club waar ieder lid en iedere ouder trots op kan zijn. 
Onze kernwaarden zijn Verbinden, Inspannen, Ontwikkelen en OntspannenVerbinden omdat we een vereniging willen zijn die van ons samen is, met betrokken leden en ouders, vrijwilligers en sponsoren. Inspannen staat voor het sporten zelf, maar ook voor alle vrijwilligers die nodig zijn om dat mogelijk te maken. We willen dat iedereen zich kan Ontwikkelen bij ATC’65, als speler, als trainer, als scheidsrechter of als vrijwilliger. Van barmedewerker tot coördinator, van commissielid tot teamleider. En Ontspannen staat voor plezier hebben met elkaar, voor gezelligheid en op een plezierige manier met elkaar omgaan. 

Vrijwilligers
ATC'65 is een vereniging en draait dus volledig op vrijwilligers die allemaal helpen naast hun gewone (fulltime) baan. Wij hebben meer dan 1200 leden en dat worden er steeds meer. Je brgrijpt dat dit ook wat vraagt van een organisatie. Zonder vrijwilligers geen ATC'65! Dus wil je wat betekenen voor de vereniging dan kan je bij de bar in de kantine jouw naam doorgeven.

Nieuwsbrief

ATC'65 verstuurt een aantal keer per jaar een digitale nieuwsbrief om onze leden op de hoogte te houden en te informeren. Met deze inschrijving ga je ook akkoord dat wij deze nieuwsbrief mogen versturen. Wil je de nieuwsbrief niet ontvangen dan kun je, je ten alle tijde afmelden via de link in de nieuwsbrief.

Automatische incasso
Met deze inschrijving machtig je ATC’65 tot wederopzegging om maandelijks de verschuldigde contributie af te schrijven van het ingevulde IBAN-rekeningnummer. De incasso zal plaatsvinden rond iedere 1e werkdag van de maand.

Voetbal is een teamsport. Het lidmaatschap ga je dan ook voor een heel seizoen aan. Wanneer je opzegt wordt het lidmaatschap per einde van het lopende seizoen beëindigd. De contributie blijf je dus verschuldigd tot het einde van het lopende seizoen. Een seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. De opzegging moet vóór 1 juni bij de ledenadministratie zijn binnengekomen via het afmeldformulier op onze site. Opzeggingen via de trainer/leider/coördinator worden niet geaccepteerd. Opzeggingen na die na 1 juni binnen komen worden pas aan het eind van het lopende seizoen verwerkt.
Uitzonderingen worden door het bestuur bepaald.

De statuten van ATC'65 zijn hier in te zien.

Aanmeld formulier


De relatiecode/ bondsnummer is te vinden op jouw spelerspas op de wedstrijdzaken-app. We vragen je dringend om deze in te vullen voor een soepele overschrijving.

Vanaf 12 jaar geldt dat een digitale spelerspas verplicht is. Hiervoor ontvangen wij graag een recente en duidelijke pasfoto. 

Kies bestandWijzigVerwijder

Voetbal is een teamsport. Het lidmaatschap ga je dan ook voor een heel seizoen aan. Wanneer je opzegt wordt het lidmaatschap per einde van het lopende seizoen beëindigd. De contributie blijf je dus verschuldigd tot het einde van het lopende seizoen. Een seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. De opzegging moet vóór 1 juni bij de ledenadministratie zijn binnengekomen via het afmeldformulier op onze site. Opzeggingen via de trainer/leider/coördinator worden niet geaccepteerd. Opzeggingen na die na 1 juni binnen komen worden pas aan het eind van het lopende seizoen verwerkt.
Uitzonderingen worden door het bestuur bepaald.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!