Aanmelden als lid

Aanmelden als lid

Nieuwsbrief
ATC'65 verstuurt een aantal keer per jaar een digitale nieuwsbrief om onze leden op de hoogte te houden en te informeren. Met deze inschrijving ga je ook akkoord dat wij deze nieuwsbrief mogen versturen. Wil je de nieuwsbrief niet ontvangen dan kun je, je ten alle tijde afmelden.

Automatische incasso
Met deze inschrijving machtig je ATC’65 tot wederopzegging om maandelijks de verschuldigde contributie af te schrijven van het ingevulde IBAN-rekeningnummer. De incasso zal plaatsvinden rond iedere 1e werkdag van de maand.

Het lidmaatschap ga je telkens voor een heel seizoen aan. Wanneer je opzegt wordt het lidmaatschap per einde van het lopende seizoen beëindigd.
Een seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. De opzegging moet vóór 1 juni bij de club zijn binnengekomen. Voor meer informatie over opzeggen kun je hier terecht.

De statuten van ATC'65 zijn hier in te zien.

Aanmeld formulier


De relatiecode/ bondsnummer is te vinden op jouw spelerspas op de wedstrijdzaken-app. En anders op te vragen bij jouw oude vereniging. We vragen je dringend om deze in te vullen voor een soepele overschrijving.

Vanaf 12 jaar geldt dat een digitale spelerspas verplicht is. Hiervoor ontvangen wij graag een recente en duidelijke pasfoto. Je bent pas speelgerechtigd zodra een KNVB-nummer bekend is.

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!