ATC'65 wint van TVC'28

5 juli 2020 20:45

Randell Schwab

Na een lange wedstrijdloze periode speelden TVC'28 en ATC'65 een oefenwedstrijd in Tubbergen. Na een gelijkopgaand begin namen de Hengeloërs in de 1e helft het heft in handen.

De gasten speelden goed voetbal. Dit resulteerde in een terechte ruststand van 0-2 door doelpunten van Van den Brug en Van Breemen. Na rust werd aan beide zijden nog een keer gescoord. Van den Brug vergrootte de marge tot 0-3 na een uur spelen. In de slotminuut redde Hofste de eer voor de Tubbergenaren door binnenkant paal raak te schieten. Eindstand: 1-3.

Man of the match: Job Hoge Venterink (ATC'65)

Voor meer foto's kun je terecht op deze facebook pagina: Sportfotografie Robert Reijmerink: album ATC'65 wint van TVC'28.

Bron: Roy de Vos