Ook ATC'65 Vrouwen 1 bekert verder!

19 september 2020 8:00

Randell Schwab

Dinsdag 15 september trapte ATC af tegen de altijd lastige tegenstander TVC, dit keer voor de bekerwedstrijd die nog ingehaald moest worden.

ATC begon de wedstrijd ietwat onrustig en daardoor kwamen de kansen van beide partijen, na een kwartier spelen kwam de rust terug en was ATC de leider in het spel.

Vooral in de tweede helft kwam de aanvallende linie van TVC niet dichterbij dan de middenlijn, waardoor ATC vrije ruimte kreeg om kansen te creëeren, en dat lukte, want met een 4-1 overwinnen gaat ATC vrouwen 1 nu verder richting de knock-outs!

Bron: Marleen Bos