Groot nieuws voor voetballende ATC-jeugd: de ATC'65 TOP Campus! - ATC'65

Groot nieuws voor voetballende ATC-jeugd: de ATC'65 TOP Campus!

Groot nieuws voor voetballende ATC-jeugd: de ATC'65 TOP Campus!

19 oktober 2021 13:30

Randell Schwab

Vrijdag 29 oktober start ATC’65 met de TOP Campus. TOP staat voor Talent/Techniek – Ontwikkeling - Plezier. De ATC TOP Campus biedt een extra trainingsmoment naast de eigen teamtraining(en) voor alle pupillen van 7 tot en met 11 jaar. Deze training wordt begeleid door een tiental ervaren trainers o.l.v. een tweetal technisch coördinatoren.

De TOP Campus wordt georganiseerd in circuitvorm waarbij individuele aandacht en veel balcontacten het uitgangspunt zijn. Ook de keepers van alle teams worden niet vergeten. Fysiotherapeuten van De Driesprong en specialisten van Voetencentrum Wender zullen ook periodiek aanwezig zijn om (preventief) te adviseren. Mede dankzij de inzet van sponsoren kunnen we onze jeugdleden een geweldige voetbalbelevenis bieden met onze TOP Campus.

De TOP Campus zal met ingang van vrijdag 29 oktober elke vrijdag plaatsvinden op veld 1 of veld 3. 
Er zijn 2 tijddsloten: 
  • van 17.00-18.00 trainen de JO8, de JO9 en JO10;
  • van 18.15-19.15 trainen de MO11, de MO13 en JO11.

Graag nodigen wij jullie uit om de aftrap van de TOP Campus en de training van jullie kinderen bij te wonen op vrijdag 29 oktober. Als jullie kind in de MO11, MO13 of JO11 zit, zorgen we voor een overbrugging van het eerste uur met diverse activiteiten.

In de komende weken volgt meer informatie over het aanmeldsysteem. Deze eerste keer zien we jullie graag bij de feestelijke opening om 16.45 uur. Graag even een bericht via de leiders voor de aanmelding voor de eerste TOP Campus op 29 oktober. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas Pietersen via topcampus@atc65.nl.

De ATC'65 TOP Campus wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo_Twinsport_CMYK.png
logo.png
Bron: Bas Pietersen
Delen

Lees meer over:
Campus

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!