2-9-2017 Achilles '12 JO11-4 - ATC65-JO11-7 3-2 (3-1) BEKERWEDSTRIJD 1

3 - 2

ATC'65 JO11-7

Onder 11, JO11-7, Groep 3 20

2 september 2017 8:30

Zaterdag 2-9-2017. De eerste wedstrijd met dit nieuwe team na 2 trainingen. Het zonnetje schijnt , goed voetbalweer. De jongens beginnen en hebben er zin in. Ze moeten even wennen aan elkaar. De wedstrijd gaat heen en weer, Achilles neemt het initiatief door met goed positiespel te scoren. De jongens gaan gewoon door en maken de prima gelijkmaker. Achilles buit de kansen beter uit, gevolg een 2e goal en vlak voor de rust de 3-1. De jongens blijven wel voetballen, bewaren de rust, prima. In de pauze hebben de jongens zich hervat en spelen ze beter en scoren al snel de 3-2. Ze blijven de druk er op houden, verschillende kansen gaan vlak naast, op de paal waardoor de eindstand toch 3-2 blijft, jammer maar toch een goed begin van het nieuwe team. Genoeg mogelijkheden voor de volgende wedstrijd. Snel douchen en naar huis.