23-9-2017 Losser JO11-4 - ATC65-JO11-7 1-8 (0-6) COMPETITIEWEDSTRIJD 1

1 - 8

ATC'65 JO11-7

Onder 11, JO11-7, 3e klasse 22

23 september 2017 8:30

23-9-2017 Losser JO11-4 - ATC65-JO11-7 1-8 (0-6) Zaterdag 23-9-2017. Vandaag de 1e competitie wedstrijd bij losser tegen JO11-4. De jongens hebben er zin in, vroeg wel. De mist is nog niet opgetrokken als de wedstrijd begint. De aanvallen van Losser zijn er direct, ook kansen worden gecreëerd, oppassen jongens. Maar na een paar minuten komt men op de helft van Losser en met goed positiespel wordt het eerste doelpunt een feit. Lekker begin, ook als al snel de 0-2 gescoord wordt. Losser komt echter weer maar er wordt goed verdedigd en weer de aanval gekozen, prima herpakt. Nu wordt het overwicht van ATC groter en volgt de 3,4,5 en zelfs de 0-6 in de eerste helft. Na de pauze gaat men door, maar Losser biedt meer weerstand, dus de goals blijven lang uit, verbeterpuntje zeg maar. Toch nog 2 goals komen er bij. Aan het eind maakt Losser nog een tegengoal met een goede actie. Prima wedstrijd en goed begin van de competitie.