Meisjes onder 13, MO13-1, 1e klasse 3

23 september 2017 10:00

Daan Geerdink

Afgelopen zaterdag speelden we tegen Colmschate `33 bij ons thuis .

We waren er allemaal. We waren wel sterk maar niet sterk genoeg om ze te verslaan. Het eerste doelpunt scoorde Colmschate’33 het stond 0-1. Het tweede doelpunt was wat gunstiger Sara scoorde ongeveer in de 22e minuut toen stond het 1-1 De eerste helft was afgelopen en Jeroen zei wat beter moest en wat we goed deden. De tweede helft begint en we komen al meteen op achterstand 1-2 helaas toen werd het derde doelpunt gemaakt door Colmschate`33 en het stond 1-3 en daarna ook het 4e en 5e doelpunt en verloren we dus de wedstrijd.

Zelf vond ik de tegenstander niet erg sportief maar wij hebben wel, ook al hebben we verloren, een goede wedstrijd gespeeld.