Onbekend (penalty)
Onbekend (solo)

3e klasse 15

14 oktober 2017 10:00

Op deze mooie na-zomerdag moesten de jongens en meisje aantreden in Tubbergen tegen TVC F3. Vanaf het begin zat het team er goed op en bleek het een makkelijke wedstrijd te worden. Als snel scoorde Tygo de openingstreffer. Het team bleef aandringen en kreeg niet veel later een corner. Caimen zette de bal goed voor. Over de keeper heen en bij de tweede paal kon Dean de bal mooi inkoppen. Een prachtig doelpunt. Daarna was het de beurt aan Ruben die in zijn eentje het hele team van TVC voorbij dribbelde en de bal erin schoot. Dankzij de alertheid van Caimen zag hij dat de keeper van de tegenstander moeite had de bal weg te krijgen en liep hij goed door waarna hij de 4-0 kon intikken. Met Lynn de eerste helft op doel en Stijn en Aram achterin kwam de tegenstander er niet aan te pas en  Niet veel later floot de scheidsrechter voor het einde van de eerste helft.

Na wat tactische aanwijzingen van coach Tim in de rust gingen ging het team vkol vertrouwen om dubbele cijfers te halen de tweede helft in. Nu was het de beurt aan Jayden. Snel na het fluitsignaal voor de tweede helft scoorde hij de 5-0. En niet veel later met een mooi afstandsschot de 6-0. Vervolgens scoorde Dean de 7-0. Helaas lukte het niet om de muur achterin dicht te houden en scoorde TVC vanuit een goede counter een doelpunt (7-1). Dean scoorde vervolgens door een hard schot van afstand de 8-1, maar helaas lette het team niet goed op en kon TVC weer een doelpunt maken (8-2). Niet alleen het spel zorgde voor plezier langs de lijn, maar ook de meegebrachte koffie en koeken door Tresye en het zonnetje dat heerlijk begon te schijnen. De jongens en meid gingen gewoon vrolijk door met scoren, Nu mocht Lynn aanleggen en schoot de 9-2 binnen. Vanuit een penalty (hands van een tegenstander) scoorde Tygo de dubbele cijfers (10-2).  Jayden scoorde daarna de 11-2. Het slotakkoord kwam van Tygo, die eerst met een solo de 12-2 binnenschoot en vervolgens de eindstand op 13-2.