Assist: Onbekend
Lynn Brummelhaus (intikker)

3e klasse 15

30 september 2017 8:30

Dankzij een echte teamprestatie werd ook de tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. Deze keer moesten we naar Losser om tegen hun jo9-3 te spelen. Waar onze jongens en meisje gezellig kletsend en klierend het veld op kwamen, was de tegenstander heel serieus aan het inspelen. Dit beloofde een zware wedstrijd te worden. Door een sterke verdediging, een scherp middelveld én scorende spitsen ging het echter snel de goede kant op. Hoewel het eerste doelpunt van Jayden (die net terug is van een blessure) pas na zo'n 10 minuten viel volgde het tweede doelpunt van Ruben met een mooie solo al snel. Door vlak voor rust de 3-0 (weer Jayden) in te tikken ging ons team met vertrouwen de rust in.

In de tweede helft ging ons team door, waar ze de eerste helft zijn gestopt, met scoren. Met een mooi afstandsschot maakte Dean de 4-0, waarna hij dankzij een mooie assist van Caimen ook de 5-0 kon binnen tikken. Door goed opstellen van Lynn kon zij een foute terugspeelbal mooi intikken en werd het 6-0. De 7-0 viel door een hard afstandsschot van links van Caimen. In de laatste minuut kregen we helaas een tegengoal te verwerken, vanuit (eerlijk is eerlijk) een heel mooi afstandsschot in de bovenhoek; 7-1. Maar dit was niet de eindstand. In de allerlaatste seconde werd het namelijk 8-1, dankzij het derde doelpunt van Dean.

Wat opviel is dat het team beter hun positie inneemt en elkaar tijdens de wedstrijd goed weet te vinden. De verdediging (Aram, Stijn) staat als een huis. Het middenveld (Tygo, Caimen, Ruben) maakt heel wat meters en is steeds goed aanspeelbaar. En de aanvallers (Lynn, Dean, Jayden) zorgen voor continue dreiging. Het gemis van een vaste keeper wordt niet gevoeld, want dit wordt onderling goed verdeeld.