2 - 1

Wilhelminaschool JO15-2

Onder 15, JO15-4, 3e klasse 15

14 oktober 2017 11:30

Vandaag de wedstrijd tegen Wilhelminaschool JO15-2 thuis op het echte gras, veld 4.
Een wedstrijd die we op papier zouden moeten kunnen winnen.
Al snel wisten onze jongens goed druk te zetten op de tegenstander en vooral door net iets sneller te acteren als de tegenstander wisten we veel kansen te creëren. De tegenstander kwam zwaar onder druk te staan en kon slechts af en toe via een counter onder de druk uit komen.
Al snel wisten onze jongens op een 1-0 voorsprong te komen en hierna volgde de 2-0 ook nog voor rust.
Vele kansen alleen voor de doelman van Wilhelminaschool JO15-2 werden door onze jongens gemist.
De gemakzucht sloeg toe, zeker in de tweede helft.
Vijf minuten voor het eind van de wedstrijd wist Wilhelminaschool JO15-2 uit een hoekschop de 1-2 te maken. Vervolgens volgden er nog een paar spannende minuten, maar gelukkig wist ons team de wedstrijd toch nog rustig uit te spelen en kon er weer 3 punten worden bijgeschreven.
Leerpunt uit deze wedstrijd: beter omgaan met de kansen.
Over 2 weken de uitwedstrijd tegen NEO, wie weet wat we daar kunnen halen.