Excelsior '31 MO13-1

Meisjes onder 13, MO13-1, 1e klasse 3

7 oktober 2017 10:00

Onbekend

We begonnen goed we hadden al door dat Excelsior goed passten naar elkaar. De aanvoerder was: Betul. De wedstrijd begon om 10:00 en 8 minuten later (10:08) maakte Elcin een goal.  Het was 1-0 voor ATC het veld was aardig glad dus we gleden vaak uit. Excelsior probeerden vaak te scoren maar door onze verdediger Mia waren de ballen al snel naar het andere kant van het veld na 12 minuten gingen de wissels wisselen. Om 10:14 maakte Excelsior een goal dus het stond 1-1 we baalden allemaal, maar daarna had Sara bijna een goal gemaakt toen Elcin de bal naar Sara passte; het was een goeie pass, maar de bal ging langs de goal, jammer. 10:49 maakte Excelsior weer een goal, 1-2, onze keeper Asha deed heel goed haar best, maar de ballen waren helaas best hoog waar Asha niet bij kon. We probeerden heel veel goals te maken, maar richtten niet goed waardoor we geen goals meer konden maken. Na 1 minuut (10:50) maakte Excelsior weer een goal 1-3 en 3 minuten later weer: 1-4. We baalden allemaal als een stekker. 10:56 maakte ATC een goal we waren allemaal heel blij 2-4. Aan het eind struikelden Elcin en iemand uit het andere team over elkaar; penalty, waardoor Excelsior de laatste goal maakte. Het was een hele mooie goal waar Asha helaas niet bij kon 2-5. 5 minuten later floot de scheids dat de wedstrijd was afgelopen. We gaven allemaal handjes aan elkaar en we baalden wel heel erg allemaal. Volgende keer beter!