Assist: Onbekend
Gyan Thoma (vrije trap)

Onder 9, JO9-1, Hoofdklasse 5

30 september 2017 10:00

Na eerst vergeten zijn dat ik het verslag moet schrijven en daarna gehinderd door een writer’s block hierbij dan toch het wedstrijdverslag van ATC 65 tegen Juventa.

Gelukkig heb ik mijn zorgvuldig gemaakt aantekeningen teruggevonden.

De wedstrijd werd gespeeld bij een heerlijk opkomende zon. Al vrij snel na de aftrap kwamen onze jongens op een 1-0 achterstand. Maar meestal geeft dat de JO9-1 vaak veerkracht. Dat was ook deze wedstrijd weer het geval en na een mooi indribbel maakte Gyan de gelijkmaker, waarna Mats tekende voor de 2-1. En even later bouwde Thijmen de voorsprong uit naar 3-1. Aan het einde van de 1e helft maakte Mats na een prachtig samenspel van de witte tijgers de 4-1.

Zo kom net deze ruime voorsprong de 2e helft beginnen, waarin al snel een tegentreffer kwam. Maar ATC liet zich hierdoor niet uit het veld slaan en maakte Aras een mooi rush om vervolgens de bal met een mooi voorzet aan Casper te geven die het netjes afmaakte er weer een ruime voorsprong was 5-2. Er ontstond in de 2e helft ook nog een vrije trap en onze specialist Gyan schoot de bal er prachtig in wat resulteerde in een 6-2 uitstand.