28-10-2017 ACHILLES ’12 JO11-4 - ATC65-JO11-7 1-7 (0-3) COMPETITIEWEDSTRIJD 5

1 - 7

ATC'65 JO11-7

Onder 11, JO11-7, 3e klasse 22

28 oktober 2017 8:30

Zaterdag 28-10-2017. Het is fris, het waait, het is bewolkt, een perfecte dag om te voetballen dus. Vandaag naar Achilles Hengelo. Voor de Beker nipt verloren met 2-3, dus dit biedt perspectief voor succes. Na een goed warming up waar de jongens al blijk geven er zin in te hebben, vallen ze meteen aan. Al na een paar minuten word er gescoord, prima begin. Maar Achilles is ook vaak op de andere helft, met de nodige dreiging tot gevolg. Maar de jongens gaan met veel beter samenspel dan de voorgaande wedstrijden door en dat leid in de 1e helft tot 3 goals. Na de rust scoort Achilles direct met een perfecte actie, de verdediging wordt gewoon voorbij gelopen. Ho jongens nu ff opletten en je hervatten. Dat is lastig, maar ook dat lukt. Wederom door goed samenspel en doorzettingsvermogen worden een paar mooie goals gemaakt, een afstandsschot over de keeper, en de laatste door minstens 5 spelers van ATC voorbereide goal, erg mooi. Een verdiende overwinning, 1-7 op naar de volgende wedstrijd.