Assist: Onbekend
Aram Mutlu (afstandschot)

3e klasse 15

28 oktober 2017 8:35

Op een koude herfstochtend moest onze F3 aantreden tegen de F1 van KOSC. Vanaf de zijkant zagen we dat het een moeilijke wedstrijd ging worden. De jongens van KOSC hadden een strakke warmingup en gingen getergd het veld in. Ook onze F3 ging goed warm het veld in dankzij de warming-up van Tim.

Helaas was KOSC al vanaf het begin goed bij de les en had ons team nog een beetje slaap in de ogen waardoor het snel 0-1 werk (eerste minuut). Wat volgde was een gelijk opgaande wedstrijd waar een lange tijd niet werd gescoord. Stijn probeerde het een paar keer met een afstandsschot alleen werd deze helaa gepakt door hun keeper.
Na de time-out scoorde KOSC helaas weer, ditmaal werd de bal niet goed weggewerkt achterin en konden zij opnieuw scoren (0-2).
Op aangeven van Jayden scoorde Caimen vervolgens de aansluitingstreffen (2-1) en kwam de spanning terug in de wedstrijd. Alleen scoorde KOSC al snel de 1-3 en door pech viel ook nog eens de 1-4.

Rust

Met een donderspeech van Tim begin het team aan de tweede helft. Helaas viel alweer snel een tegendoelpunt waardoor ATC tegen een grote achterstand aankeek. Gelukkig lieten ze het kopje niet hangen en vanuit een corner (Tygo) scoorde Dean fraai met het hoofd (2-5). Vervolgens een mooi afstandsschot van Aram die het verschil terugbracht naar nog maar 2 doelpunten (3-5). Er werd wel aangedrongen op een doelpunt, maar daardoor liep het team iets te veel naarvoren en kon KOSC de 3-6 maken. Dat werd ook de eindstand.

Ondanks een paar mooie combinaties, goed samenspel en een prachtig doelpunt van Dean toch verloren. De tegenstander was gewoon net iets te sterk.