14-10-2017,ATC'65 JO9-1 - EXCELSIOR'32 JO9-1 10-4 (6-1)

Gyan Thoma (schot)
Mats Morsman (schot)

Onder 9, JO9-1, Hoofdklasse 5

14 oktober 2017 8:30

Het is zaterdagochtend 7:45 uur en we zijn met de jongens weer bij Atc'65 bij elkaar gekomen voor een hopelijk mooie wedstrijd tegen de Excelsior'31 J09-1.

Volgens de weervoorspelling wordt het een zonnige dag.

Met veel opkomst aan de lijn start de wedstrijd om 8:30 uur. De eerste minuut de assist van Thijmen scoort Casper het eerste doelpunt, waar na de tweede en derde doelpunt van Casper volgt.

Men ziet gelijk dat onze jongens van Atc toch een betere balspel hebben.

De vierde doelpunt van Gyan wordt vervolgd door de twee doelpunten van Sven. De stand wordt 6-0, waarna een minuut later de doelpunt van Excelsior komt.

Na de rust gaan beide teams weer fanatiek er tegenaan. Het is prachtig weer, de zon schijnt heerlijk, maar onze jongens moeten nu wel tegen de zon spelen.

Gelijk een schot van Sven en Bram en twee doelpunten van de tegenstanders wordt de stand 8-2. Weer een schot van Sven en twee tegendoelpunten wordt de eindstand 10-4.