De Tubanters 1897 JO15-2 - ATC'65 JO15-4

Onder 15, JO15-4, 3e klasse 15

7 oktober 2017 12:45

Vandaag de uitwedstrijd tegen De Tubanters 1879 JO15-2.
De weersomstandigheden waren niet best, bij een temperatuur van rond de 12 graden, een stevige wind en fijne regen moest er op kunstgras worden aangetreden tegen spelers die veelal een kop groter waren als onze spelers.

In de eerste minuten van de wedstrijd werd al snel duidelijk dat de tegenstander voor ons team een maatje te groot zou zijn. De Tubanters 1879 JO15-2 zette hoog druk en wist het ons team daarmee moeilijk te maken.
Ons team speelde in de eerste helft tegen de wind in en had de wind dus ook nog als extra tegenstander.
Door een klein foutje in de verdediging wist De Tubanters 1879 JO15-2 al vrij snel de 1-0 te maken.
Ons team wist vervolgens enige tijd de schade beperkt te houden tot die 1-0 door kort op man en bal te spelen. De Tubanters 1879 JO15-2 maakte in de eerste helft nog te veel fouten om echt weg te lopen bij ons team. Vooral op het middenveld en aanval was De Tubanters 1879 JO15-2 ons te sterk, in de verdediging van De Tubanters 1879 JO15-2 viel voor ons wat te halen.
Toch ging De Tubanters 1879 JO15-2 met een 4-0 voorsprong de rust in, maar het had meer kunnen zijn (en dat dat niet gebeurde was te danken aan onze spelers).

In de tweede helft wist ons team meteen een grote kans te krijgen om te scoren. Een snoeihard schot van Roald spatte uiteen op het midden van de lat. De rebound werd helaas over geschoten.
De Tubanters 1879 JO15-2 wist in de tweede helft beter te spelen (vooral de combinatie werd beter uitgevoerd) en liep al snel uit naar een 11-0 voorsprong.
Kort voor het einde van de wedstrijd wist ons team dan toch nog (de verdiende) eretreffer te maken en zo werd de eindstand 11-1 voor De Tubanters 1879 JO15-2.

De volgende wedstrijd tegen Wilhelminaschool JO15-2. Een team dat ook met 14-0 heeft verloren van De Tubanters 1879 JO15-2. Wie weet kunnen we dan de/het eerste wedstrijdpunt(en) binnenhalen. Jongens zet hem op!