28 oktober 2017 12:00

Deze zaterdag speelden we tegen NEO JO15-4.
Op het kunstgras van NEO waaide een straffe wind schuin over het veld.
Onze jongens kozen er voor om eerst met de wind mee te voetballen.
Na net 1 minuut spelen kregen we een vrije trap en wist Mick met een uitgekiend schot de doelman van NEO JO15-4 te verschalken, 0-1 voor ATC'65 JO15-4.
Nauwelijks van de schrik bekomen kreeg NEO JO15-4 nog geen 2 minuten later de 0-2 om de oren. Wederom een prima actie van onze midvoor Mick die de bal in de voeten speelde van Erben, die wist er wel raad mee en schoot de bal prima binnen.
Ons team wist prima druk te zetten op de verdediging van NEO JO15-4 en de doelman van NEO JO15-4 maakte geen sterke indruk.
Nog voor rust wisten we uit te lopen naar een 0-4 voorsprong, de wedstrijd leek bij rust al gespeeld.
NEO JO15-4 kwam echter als herboren uit de rust, met een andere doelman op doel. Binnen 5 minuten hadden ze al twee ballen achter onze keeper in het doel geschoten. Reden voor onze coaches Patrick en Rene om de wisselingen na rust in de verdediging van ATC'65 JO15-4 meteen weer ongedaan te maken. Dit was een goede zet het gaf weer meer rust in onze verdediging en we wisten zelfs de 2-5 nog te maken. Na dit doelpunt was de wedstrijd gedaan en konden we met 3 punten huiswaarts keren. Volgende week de derby tegen BWO, een echte 6 punten wedstrijd, wie weet wat het wordt.