1 - 7

BWO JO15-3

Onder 15, JO15-4, 3e klasse 15

4 november 2017 12:00

Met een mooi zonnetje mochten onze jongens op het hoofdveld van ATC'65 aantreden tegen BWO JO15-3. In het team van BWO speelden een flink aantal jongens die een kop groter waren als onze jongens.
Vanaf het begin van de wedstrijd, geleid door uw reporter en met langs de lijn onze "regen" assistentscheidsrechter (hé het was toch zonnig weer), wist BWO JO15-3 flink druk te zetten op onze jongens.
De spelers van BWO JO15-3 wisten met slimmigheden (gebruik van handen en voeten) het onze jongens moeilijk te maken. De scheidsrechter kwam soms ogen en oren te kort om alles goed te zien en te horen.
Na enige tijd kwam BWO JO15-3 op een 0-1 voorsprong. Korte tijd later wist ATC'65 JO15-4 de gelijkmaker te maken, een prima actie van Erben leidde tot de 1-1.
Helaas voor ons kwam BWO JO15-3 weer op een 1-2 voorsprong. Vlak voor rust nog een prima aanval van onze jongens over rechts, waarbij een voorzet van Erben hard werd ingeschoten maar de doelman van BWO JO15-3 wist met een fabuleuze redding de bal uit het doel te houden. ATC'65 JO15-4 ging rusten met een 1-2 achterstand, maar het had ook zo maar gelijk kunnen zijn.
Na rust kreeg BWO JO15-3 een vrije trap net buiten de zestienmeter en uit deze vrije trap wisten ze de 1-3 te maken. Onze jongens lieten hierna hun kopjes zakken. Tot overmaat van ramp moest onze voorstopper Marijn halverwege de tweede helft het veld verlaten na een val op het veld, later bleek hij door de val een twijgbreuk (in zijn arm) te hebben opgelopen.
BWO JO15-3 wist nog uit te lopen, 1-4, 1-5, 1-6 tot de 1-7 eindstand. Jammer,  maar de 1-7 was wel een beetje een geflatteerde uitslag.
We verwachten komende zaterdag tegen De Esch uit Oldenzaal wel een andere wedstrijd van onze jongens en mogelijk nemen ze dan de 3 punten weer mee naar huis.