Glenn valt vandaag in voor Tijmen en heeft zich al lekker warm gespeeld tegen NEO en daar dik gewonnen.

Sparta maakt een sterke indruk met een sterke spits en goede keeper.

1-0 voor Sparta.  Even wakker worden jongens.

Maar daar is het al 2-0 voor Sparta.

Nu is ATC wel wakker en begint sterker te spelen.

Echter om 10.09 is het eerste kwart al afgelopen.

In het tweede kwart volgt als snel de 3-0 maar ATC wordt sterker en tot de rust gaat het vervolgens gelijk op.

In het derde kwart is ATC duidelijk sterker maar de bal valt maar niet goed en Sparta neemt de tijd bij spelhervattingen.

Tegen de verhouding in, in dit deel van de wedstrijd scoort Sparta de 4-0 maar weet Gyan het weer snel 4-1 te maken.

Dan valt de 4-2. De keeper laat de bal los en Glenn tikt binnen. Maar de goal wordt afgekeurd!

Dat is een tegenvaller. Want de 4-2 was meer dan verdiend gezien het spel in de derde helft en wie weet wat er dan nog kan gebeuren.

In het vierde kwart is voor beide teams het beste eraf. Het regent inmiddels behoorlijk en het is koud.

De 5-1 valt, maar toch ook weer een goal voor ATC. 5-2 door Aras!

Dan volgt de 6-2 maar volgt ook nog een prima aanval van ATC met een fraai schot van Casper op doel maar de scheidsrechter fluit tijdens deze laatste actie al af...