14-10-2017 ATC65-JO11-7 – QUICK ’20 1-5 (3-6) COMPETITIEWEDSTRIJD 4

Quick '20 JO11-8

Onder 11, JO11-7, 3e klasse 22

14 oktober 2017 8:30

Twan Uneken

Zaterdag 14-10-2017. Vandaag eerst slepen met goals voordat de wedstrijd kan beginnen. Het zonnetje schijnt, de jongens hebben er zin in. Na een snelle start staat Quick 20 al na 5 minuten voor met 0-2. Wakker worden jongens. Hierna spelen ze beter, maar missen de kansen die ze krijgen. Al snel scoort Quick weer. Voor de rust maken ze nog wel een goal, is goed voor de motivatie, alhoewel het daar niet aan ligt. Na de rust spelen ze beter samen, vinden elkaar en komt ook de 2e goal. De kansen worden meer, eindstand 3-6. De 2e helft was beter, nu een hele wedstrijd zo spelen jongens.