Onbekend (solo)
Onbekend (afstandschot)

3e klasse 15

11 november 2017 8:30

Op deze koude herfstochtend stond de thuiswedstrijd tegen Quick 20 (F4) op het programma. Gelukkig had Mariël voor warme koffie gezorgd om de ouders langs de kant op te warmen. Niet alleen de ouders, maar ook het team had last van opstartproblemen. Binnen no time stonden ze achter met 0-3. Gelullig deed Ruben snel wat terug en scoorde de 1-3. Maar dit hielp niet en al snel viel de 1-4. De jongens en meid pepten zich echter goed op en door weer een schot van Ruben (2-4) en een goel van Caimen na een goed genomen hoekschop (3-4) ging het team rusten met een kleine achterstand.

De tweede helft begon hetzelfde als de eerste helft. Gelijk weer een tegentreffer (3-5). Het team liet zich echter niet van de wijs brengen. Door een mooi afstandsschot van Aram werd het 4-5. Waarna Jayden een mooie aanval afrondde (5-5). ATC ging door met vooruit voetballen en nu was het Tygo die met een mooie solo een goal scoorde (6-5). De eerste voorprong van de ochtend. Na een overtreding op Arma ging Quick door en dachten de 6-6 te scoren, maar deze telt volgens de kenners niet waardoor de voorsprong gehandhaaft bleef. Met een afstandsschot verruimde Caimen de marge met 2 en werd het 7-5. Toen mocht Quick nog 1x scoren (7-6), maar daar bleef het bij.

Door een goede inzet en blijven geloven in jezelf heeft het team een fantastische wedstrijd neergezet. Super trots. Zelfs de penalty's werden goed genomen en in ons voordeel beslist.