KVV Losser JO9-1 tegen ATC ’65 JO9-1 uitslag 2-3

Onbekend (schot)

Onder 9, JO9-1, Hoofdklasse 5

4 november 2017 9:30

zaterdag 4 november 2017:

Vanochtend was het niet zo heel vroeg verzamelen bij de JOP. Maar dat was ook niet zo erg na een gezellig feestje gisteravond in de ATC-kantine. Waar JO9-1 de mooie hoofdprijs (vrijkaarten voor de wedstrijd FC Twente-Ajax) won met de verkoop van de loten van de Grote Club Actie.

Maar goed 8.20 uur vertrokken we naar KVV Losser. De jongens van JO9-1 waren vandaag onze tegenstander.

Na een fanatieke warming-up begon de wedstrijd om 9.30 uur. De jongens van ATC’65 waren beter, maar de eindpass kwam steeds niet goed aan. Hierdoor lieten ze veel kansen liggen. Na 10 minuten spelen was de stand daarom ook nog steeds 0-0.

Na een peptalk van Kay en Lucas was het gelijk na de 1e rust 0-1 door een mooi schot van Aras. Vlak voor de 2e rust scoorde KVV Losser de gelijkmaker door (volgens Duncan) “een steekballetje”.

De jongens van ATC’65 waren na een korte pauze weer met de neus op de feiten gedrukt dat ze beter moesten voetballen. De boodschap was overgekomen en Aras maakte kort na de rust een geweldige goal van afstand. 1-2. En niet veel later maakt hij zijn hattrick compleet en scoorde ook de 1-3. Daarna was het kans op kans op de 1-4, maar ze gingen er niet in. Alleen op de keeper (naast), Benen net te kort na mooie voorzetten.  Ze wilden er gewoon niet in.

Even werd het spannend, door een foutje achterin werd het 2-3 en probeerden de jongens van KVV Losser er toch nog een gelijkspel uit te halen in de laatste minuten. De verdediging van ATC was ineens op scherp en gelukkig was dat ene puntje verschil genoeg om de winst mee naar Hengelo te nemen.